?>

Oво су ђаци чије су фотографије на билбордима у Сремским Карловцима

Moto fleet manager

Ово су ђаци чије фотографије се налазе на билбордима у општини Сремски Карловци, која се ове године прикључила пројекту „Учим+Знам=Вредим“. Прочитајте који су њихови успеси, али и жеље и планови за будућност.

ivana

Ивана Динић је ученица Карловачке гимназије која је освојила прво место  у познавању кинеског језика на такмичењу Кинески мост. Ивана се такође бави и превнцијом наркоманије код младих.

Планирам да наставим да изучавам кинески језик, тако да ми је следећи корак да упишем кинески на факултету. У будућности себе видим као преводица у Кинеској амбасади. 

stefan
Стефан Божић долази из основне школе „23.октобар“ у Сремским Карловцима. Он је освојио прво место на републичком такмичењу из хемије.
Волим природне науке и зато сам и уписао природно-математички смер у гимназији „Јован Јовановић Змај“. Од свих предмета највише ме занима хемија и то је наука којој ћу се посветити и током студија. У будућности себи видим као хемичара у некој фабрици. 
marina
 
 
Марина Павлик је  као ученица четвртог разреда Карловачке гимназије, своје место на билборду у тој општини заслужила јер је освојила друго место на републичком такмичењу у познавању немачког језика.
„Немачки је моје опредељење и себе у будућности видим као судског тумача или да сам запослена у некој немачкој фирми. Зато сам ове године уписала германистику на Филозоском факултету у Новом Саду“
lea
 
Леа Хрубења такође долази из Карловачке гимназије. Она је на републичком такмичењу у познавању енглеског језика освојила прво место.
Планирам да упишем енглески језик на Филозоском факултету овде у Новом Саду. Волела бих да након завршених студија радим као преводилац, али себе пре свега видим како се бавим научно истраживачким радом. Овде или у иностранству.
nikolina
Николина Јоргин завршила четврту годину Карловачке гимназије. Она је освојила прво место на такмичењу из шпанског језика.
„“Уписала сам арапски језик на Филолошком факултету у Београду. Поред тога, планирам да се посветим и турском  јер заиста волим да изучавам језике. Волела бих у будућности да радим у дипломатији или као преводилац.