?>

ФОТОГРАФИЈЕ НАЈБОЉИХ ЂАКА И ОВЕ ГОДИНЕ НА БИЛБОРДИМА У ГРАДУ!

Moto fleet manager

 Фотографије најбољих ђака у оквиру пројекта “Учим + Знам = Вредим” који организује Удружење за промоцију друштвене одговорности и ове године наћи ће се на билбордима у Новом Саду и још шест општина у Војводини.  Још једна лепа вест је што ћемо у години када је Нови Сад Омладинска престоница Европе на чак 40 билборда у граду представити најбоље ђаке основних и средњих школа који су освајали престижне награде на домаћим и међународним такмичењима.

Удружење за промоцију друштвене одговорности пројекат “Учим + Знам = Вредим” организује пету годину за редом у Новом Саду, а временом су се прикључиле општине Сремски Карловци, Жабаљ, Србобран, Бачки Петровац, Беочин и Темерин, па су и ове године ове локалне самоуправе део овог пројекта.

promo 2019

Основне и средње школе су током маја и јуна кандидовале своје најбоље ђаке који су освајали једно од прва три места на домаћим, односно међународним такмичењима из науке и уметности у актуелној школској години.

У претходне четри године на билбордима је представљен успех више стотина ученика који су постигли изузетне резултате на државним али и међународним такмичењима из области науке и уметности. Своје место заслужили су хорови, ученички тимови и ђаци који су успехе остварили на појединачним такмичењима.

Пред жиријем је тежак задатак да од пристиглих пријава из основих и средњих стручних школа као и гимназија одабере најбоље од најбољих , након чега следи фотографисање најуспешнијих ученика. Билборде са фотографијама најбољих ученика и као и претходних година гледаћемо средином јесени.