?>

Фотографије најбољих ученика на 37 билборда у граду !

Moto fleet manager

У оквиру пројекта „Учим + Знам = Вредим“ које реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности, почело је постављање фотографија најбољих новосадских ученика широм територије града који су у протеклој школској години остварили најзначајније државне и међународне успехе на такмичењима из области науке и уметности. У Новом Саду биће истакнуто 37 рекламних паноа с лицима најбољих ђака.

У наредне две недеље панои са најбољим ученицима биће постављени у општинама Сремски Карловци, Жабаљ, Србобран, Бачки Петровац, Беочин и Темерин.

Највише признања стигло је из области програмирања и рачунарства, много награда такође су донели ученици музичких школа, а новосадски ђаци били су успешни и у такмичењима из физике и српског језика и језичке културе. Осим ових, награде су стизале и са такмичења из области историје, енглеског језика, хемије и других научних области.

bilbordi kod dnevnika04

bilbord kod zezeljevog mosta

bilbord kod spensa

bilbord kod fokstrota

ФОТОГРАФИЈЕ: Александар Јовановић
ФОТОГРАФИЈЕ: Александар Јовановић

Програмирање је област где су наши ђаци постигли изузетне резултате и на међународном нивоу, баш као и ученици музичких школа који су прва места освајали на најпрестижнијим међународним такмичењима.
Поред ових ученици новосадских школа на републичком нивоу освојили су високе позиције на такмичењима из области фотографије, аутомоделарства, ракетногмоделарства, калиграфије, графичарства, цвећарства и такмичењу за најлепшу лутку.

Овогодишњи одзив школа и број пријављене деце најбољи је од почетка овог пројекта 2015. године, па ће тако само у Hовом Саду бити промовисано 75 ученика који су остварили резултате на појединачним такмичењима као и три ученичка хора. У свих седам општина ове године биће промовисано више од 200 ђака што је изузетан успех и показује значај пројекта које је пре четири године покренуло Удружење за промоцију друштвене одговорности.

Генерални спонзор пројекта “Учим + Знам = Вредим” и ове године је Ерсте банка.