?>

Фотографије најбољих новосадских ђака поново на билбордима

Moto fleet manager

 

Удружење за промоцију друштвене одгворности и ове године је успешно реализовало пројекат „Учим + Знам = Вредим“, те се фотографије oko 120 најбољих новосадских ђака , од понедељка (14.новембра) налазе на 20 билборда широм града. Међу њима су два хора, два ученичка тима и ђаци који су остварили успех на појединачним такмичењима.

Како је ово друга година да Удружење за промоцију друштвене одговорности реализује пројекат „Учим + Знам = Вредим“, веома смо задовољни напретком који смо постигли . Овај пут одазвало се 14 школа са територије Новог Сада, тако да се на билбордима налазе фотографије ђака из седам основних и седам средњих школа. Осим тога, ове године успели смо да остваримо циљ и проширимо пројекат „Учим + Знам = Вредим“ ван територије Новог Сада. Тако ће ове недеље билборде са најбољим ђацима добити и општине Србобран и Сремски Карловци, док ће општина Темерин рекламне паное са фотографијама најбољих ђака добити средином децембра.

f5

Посебно нам је драго што су фотографије неких ученика по други пут на билборду. Никола Спасић, Маја Варга и Алекса Жикић су наставили да остварују изузетне резултате на такмичењима те их и ове године Новосађани могу видети међу најбољим ђацима на рекламним паноима широм града.

Удружење за промоцију друштвене одговорности покренуло је ову акцију са циљем да, уз подршку Покрајинске владе и локалних самоуправа у местима где се пројекат реализује, подстакнемо позитивне друштвене вредности и охрабримо најбоље и најмлађе међу нама да буду активни учесници ове кампање, која ће, управо, истаћи њихове успехе, вредност и знање, указујући на значај образовања и позитивних примера наше заједнице међу младима. Пројекат укључује ученике који су остварили и највеће успехе на републичким и међународним такмичењима из области науке и уметности током актуелне школске 2015/2016. године.

Генерални спонзор овогодишњег пројекта Учим + Знам = Вредим је Ерсте банка, а захвалност дугујемо великом броју појединаца и организација који су, у складу са својим могућностима, помогли да овај пројекат расте и унапређује се, чиме су и сами постали део приче зване Учим + Знам = Вредим. Посебну захвалност дугујемо медијима који су допринели промоцији најбољих ученика у укључили се у борби за праве друштвене вредности и друштвене узоре који су својим знањем и успесима промовисали своју локалну средину.