?>

УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ 2020!!!

Moto fleet manager

Удружење за промоцију друштвене одговорности у сарадњи с Удружењем грађана Нови Сад ове године ће реализовати пројекат Учим+Знам=Вредим, чији је циљ популаризација најбољих ђака основних и средњих школа. Због пандемије Ковида-19 која се одразила на нов начин одвијања наставе и прекид свих школских такмичења, донели смо одлуку да ове године направимо малу ретроспективу и подсетимо се свих наших младих и успешних суграђана који су претходних пет година красили билборде по Новом Саду. Жеља нам је да подсетимо Новосађане на право богатство које овај град има и с којима се истински поносимо, јер су представљали и промовисали својим знањем, трудом, и вештинама своје школе, свој крај и свој град како у Србији, тако и на међународној сцени.

Они свакако заслужују пажњу, јер они су будућност нашег града и наше земље.

Поносни смо што су нам се у реализацији овогодишњег пројекта прикључило Удружење грађана Нови Сад које је својим бројним хуманитарним активностима оплеменило наш град и верујемо да ће Учим+Знам=Вредим 2020. још једном показати ко треба да су наши друштвени узори и коме треба да припада пажња јавности.

Уједно, позивамо људе добре воље и друштвено одговорне компаније да нам се придруже у реализацији овог пројекта, а пре свега у ширењу добрих вести о успесима наших младих суграђана.

Видимо се на билбордима!