?>

УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ 2018 У НОВОМ САДУ

Moto fleet manager

У години за нама, најуспешнијој од почетка реализације пројекта, на билбордима у Граду Новом Саду и општинама Сремски Карловци, Темерин, Србобран, Жабаљ, Бачки  Петровац и Беочин  промовисано је 250 ђака који су постигли највеће успехе у науци и уметности у школској 2017/2018. години

Од 14 билборда 2015. године стигли смо до 37 билборда само у Новом Саду. Од једног броја школа које су са подозрењем гледале на овакав вид промоције знања у почетку, дошли смо до ситуације да смо само у главном граду Војводине имали 100 пријава из новосадских основних и средњих школа на наш конкурс. А ради се о ђацима који су постизали највеће успехе на републичким и међународним такмичењима. Таквим богатством које имамо, заиста се вреди подичити.

bilbord kod fokstrota02 bilbord kod spensa bilbord kod vremeplova

bilbord kod zezeljevog mosta bilbordi kod dnevnika bilbordi kod dnevnika03

На жалост, нису сви кандидовани ђаци могли да се нађу на билбордима, а наш стручни жири нашао се пред незахвалним избором да међу најбољима изабере најбоље. Као и протекле године Гимназија „Јован Јовановић Змај“ имала је највише представљених ученика на билбордима – десет ученица и ученика Гимназије,  девет ђака из Основне школе при Гимназији, као и гимназијски хор који је три године за редом, због успеха на домаћим и међународним такмичењима, представљен у кампањи УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ. Гимназија „Јован Јовановић Змај“ од прве године значајно нам помаже у реализацији пројекта, јер се фотографисање најбољих ђака из Новог Сада одвијало у просторијама гимназије. Захвалност дугујемо руководству ове образовне установе на челу са директором др Радивојем Стојковићем, који је, такође, и члан стручног жирија за избор најбољих ђака од организације прве кампање УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ из 2015. године.

IMG_20180830_171302472_optimized IMG_20180830_171321959

Представљање ђака са билборда у Новом Саду са њиховим изјавама организовано је током новембра и децембра у листу „Дневник“ на страницама „Новосадске хронике“ под насловом „Најбољи на билборидма“.

Све фотографије представљених ђака и њихове успехе можете погледати овде.