?>

СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ: ВИШЕ УСПЕШНИХ ЂАКА НЕГО БИЛБОРДА

Moto fleet manager

Општина Сремски Карловци другу годину за редом укључена је у пројекат Учим+Знам=Вредим, а ове године промовисано је чак 12 ученика на седам билборд страна, од којих је једна билборд страна резервисана за ђака генерације Основне школе „23. октобар“, а остали ученици су постигли успехе на бројним домаћим и међународним такмичењима представљајући Карловачку гимназију.

Sremski Karlovci03

Представници Удружења за промоцију друштвене одговорности посетили су Сремске Карловце, а у име општине добродошлицу нам је пожелео Дарко Миланковић, координатор Канцеларије за младе, захваљујући се у име председника општине Ненада Миленковића што је другу годину за редом пројекат Учим+Знам=Вредим промовисао најбоље карловачке ђаке.

Он је том приликом истакао да су млади на територији општине непроцењив ресурс на којима почива будућност.

Sremski Karlovci02

„Циљ је да се кроз овај предиван пројекат истакну достигнућа, резултати и амбиције младих, ученика и основне и средње школе на територији Oпштине Сремски Карловци. Млади су препознали да их неко уважава, поштује и види њихове резултате. Мислимо да ће то произвести код осталих њихових другара и вршњака подстицај, жељу за образовањем и напредовањем“, казао је Миланковић, додајући да ће општинска управа наставити да подржава ову акцију и у наредним годинама.

Sremski Karlovci

Александар Савановић, председник Удружења за промоцију друштвене одговорности нагласио је да је Карловачка гимназија већ другу годину прави расадник успешних ученика и да је поносан што је ове године у Сремским Карловцима број успшних ђака надмашио број расположивих билборда, па су представници Удружења били на „слатким мукама“ како на билбордима представити све оне који су то и заслужили.

„Пројекат је растао и по броју општина и по броју ученика, али најважније да мења друштвену климу и поправља однос према онима који заиста заслужују, да буду у жижи јавности зашто што су успешни у знању. Борба за праве вредности се наставља“, нагласио је Савановић.