?>

СРБОБРАН ДРУГУ ГОДИНУ ЗА РЕДОМ ПРОМОВИШЕ НАЈБОЉЕ ЂАКЕ

Moto fleet manager

Општина Србобран и ове године учествоваће у пројекту УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ који обухвата медијску и билборд промоцију најбољих ученика са подручја ове општине. На састанку председника Општине Србобран Радивоја Парошког и делегације Удружења за промоцију друштвене одговорности из Новог Сада, које је носилац овог пројекта, анализирани су ефекти прошлогодишње билборд кампање и разговарано је о предстојећим активностима у овој години.

UZV 1

Председник Општине Парошки истакао је да општинска власт доста пажње посвећује улагању у школство и подршци набољим ученицима основних и средњих школа, те да пројекат УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ има подршку србобранске општине јер промовише знање и марљивост као друштвене вредности, а истовремено скреће пажњу на понајбоље ученике основних и средњих школа који су промовисани кроз пројекат у локалној средини. Он је изразио задовољство што се Србобран нашао другу годину за редом у пројекту промоције најбољих ученика додајући да је веома важно да се најбољи ученици охрабре, а други мотивишу да марљивим радом стичу знања и вештине.

UZV 2

Председник Удружења за промоцију друштвене одговорности Александар Савановић информисао је Парошког да је Србобран једна од седам локалних самоуправа које су обухваћене овогодишњим пројектом и да ће у другој половини октобра на билборду бити промовисане две ученице које су проглашене за ђаке генерације Основне школе „Вук Караџић“ и Гимназије „Светозар Милетић“. Он се захвалио Општини Србобран за учешће у пројекту нагласивши да је борба за промовисање правних вредности задатак целокупног друштва, због чега подршка локалних самоуправа има посебну тежину.

 Srbobran-ucim-znam-vredim04Srbobran-ucim-znam-vredim03

Пројекат УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ ове године обухвата Град Нови Сад као и општине Србобран, Темерин, Жабаљ, Бачки Петровац, Сремски Карловци и Беочин, а подржан је од стране Покрајине владе Аутономне Покрајине Војводине.