?>

СЕДАМ НАЈБОЉИХ БЕОЧИНСКИХ ЂАКА БИЋЕ НА БИЛБОРДИМА

Moto fleet manager

Пројекат УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ по први пут од ове године реализоваће се на подручју Општине Беочин, а представници Удружења за друштвену одговорност јуче су у Основној школи „Јован Грчић Миленко“ фотографисали најбоље ђаке ове општине који су својим резултатима заслужили да се нађу на билбордима у Беочину.

Beocin-ucim-znam-vredim05

Тако ће се ове јесени житељима ове општине представити на билбордима седам ученица које су у минулој школској години освајале награде на државним и међународним такмичењима у више области.

Beocin-ucim-znam-vredim

У име Удружења за промоцију друштвене одговорности најбоље беочинске ђаке поздравио је председник Удружења Александар Савановић и захвалио им се што су својим успесима промовисали своје школе и општину, те им пожелео да наставе са успешним резултатима на свим пољима.

Општина Беочин прикључила се пројекту УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ захваљујући договору Удружења са председником Општине Митром Милинковићем који је у име локалне самоуправе изразио задовољство што ће најбољи ученици бити представљени на овакав начин, уз наду да се овакав начин промоције најбољих беочинских основношколаца настави и наредних година. Он је напоменуо да Општина подржава и награђује своје најбоље ђаке, и да је ова акција Удружења за промоцију друштвене одговорности могућност да се додатно промовише њихов успех.

Beocin-ucim-znam-vredim02

Ове године на беочинским билбордима наћи ће се ученици ОШ „Јован Грчић Миленко“ из Беочина и ОШ „Јован Поповић“ из Сусека.