?>

ПРОЈЕКАТ УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ У ОПШТИНИ БЕОЧИН

Moto fleet manager

Пројекат Учим+Знам=Вредим, Удружења за промоцију друштвене одговорности из Новог Сада који се организује са циљем подстицања позитивних друштвених вредности и охрабривања најбољих младих ученика основних и средњих школа, наишао је, као и увек када су млади у питању, на велико разумевање и подршку у Општини Беочин од председника општине Митра Милинковића. Тако су и ученици са територије општине, који су на међународним и републичким такмичењима током актуелне школске године, остварили највеће успехе, на основу предлога својих школа и сагласности родитеља, укључени у овај пројекат па су њихови резултати и слике истакнути на билбордима.

Beocin09Beocin02Beocin03

Награђени ученици основних школа са територије општине Беочин по овом конкурсу су у области музичке уметности: Јелена Савковић, Анђела Савић, Данијела Јелинић, Милица Вељковић, Ема Крижан и Катарина Пантелић.

Beocin07

Представници Удружења за промоцију друштвене одговорности посетили су беочинску општину и у разговору са председником општине Митром Милинковићем, чланицом Општинског већа за образовање Надом Пурић и председником Скупштине општине Зораном Стокућом закључили да је пројекат изазвао велику пажњу и да је овај вид промоција успеха наишао на одобравање суграђана.

Beocin04

Председник Општине Митар Милинковић изразио је задовољство што се Беочин нашао од ове године у пројекту Удружења за промоцију друштвене одговорности.

„Мени је велика част и задовољство јер је акција успела и на задовољство грађана који су видели и препознали ову нашу акцију и оценили је највишом оценом. Наши најмлађи, најталентованији и највреднији суграђани нашли су се на билбордима на прометним местима како би их што више људи видело и ова акција је имала веома позитиван одјек“, казао је Милинковић.

Beocin

Александар Савановић, председник Удружења за промоцију друштвене одговорности захвалио се представницима општине што су за потребе пројекта обезбедили пет билборд позиција на којима су промовисани најталентованији ученици са територије општине и изразио наду да ће заједничка борба за промовисање правих вредности и наредних година бити реализована у Беочину кроз пројекат Учим+Знам=Вредим.