?>

НАЈБОЉИ ЂАЦИ БЕОЧИНА, СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА И ЂУРЂЕВА У КЦНС

Moto fleet manager

У оквиру пројекта Учим+Знам=Вредим у овог четвртка фотографисани су ђаци генерације школа у општинама Беочин, Сремски Карловци и ђак генерације из Ђурђева у општини Жабаљ. Овај пут најбољи ђаци фотографисани су у Новом Саду у просторијама Трибине младих Културног центра Новог Сада.

ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar02 ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar04 ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar08 ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar09

Добродошлицу и честитке најбољим ђацима из три општине упутио је председник Удружења за промоцију друштвене одговорности Александар Савановић. Осим разговора с представницима нашег Удружења, с којима су поделили своје планове за будућност, а о чему ћете читати на овом порталу када буду постављени билборди с њиховим фотографијама, најбољи ђаци су дали изјаве и продукцијској кући Медиjа Инфо Центар која прави серијал о младим, талентованим и успешним људима.

ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar13

Овом приликом захваљујемо се на гостопримству Култуном центру Новог Сада и директору установе Бојану Панаотовићу.

Овим фотографисањем завршен је први корак у реализацији пројекта. У наредним недељама очекујемо и прве билборде по општинама на којима ће бити промовисани најуспешнији ђаци у протеклој школској години. Видимо се на билбодима!