?>

НАЈБОЉИ ЂАЦИ БЕОЧИНА ПРОМОВИСАНИ НА БИЛБОРДИМА

Moto fleet manager

Од прошле недеље у Беочину, на улазу у место код Спортске хале, могу се видети лица најбољих ученика ове општине у школској 2019./2020. години који су промовисани на билбордима у оквиру пројекта Учим+Знам=Вредим који се, четврту годину за редом, реализује на подручју ове локалне самоуправе.

ucim znam vredim - beocin02

На билбордима су представљене фотографије Анастасије Мијић, ученице ОШ „Јован Поповић“ из Сусека и Немање Симића, ученика ОШ „Јован Грчић Миленко“ из Беочина који су у протеклој школској години проглашени за ђаке генерације, а своје школовање наставили су Новом Саду.

ucim znam vredim - beocin06

Тим поводом данас је председница Општине Мирјана Малешевић Милкић са сарадницима обишла новопостављене рекламне паное најбољих ђака, а овом догађају, у својству представника покретача овог пројекта, присуствовао је и Александар Савановић, председник Удружења за промоцију друштвене одговорности.

„Изузетно ми је драго што и ове године имамо на билбордима истакнуте фотографије најбољих ђака у нашој општини Немању и Анастасију. Очекујем да ће бити једни од успешнијих наших суграђана у будућности и јако ми је драго што ће се и остали суграђани, не само ми који смо били део ове акције, упознати са њиховим резултатима. Надамо се да ће сви грађани Беочина имати прилику да препознају колико ценимо заиста децу која знају, уче и која вреде. И трудићемо се да их адекватно наградимо“, казала је Малешевић Милкић.

ucim znam vredim - beocin

Председник Удружења за промоцију друштвене одговорности изразио је задовољство што се четири године у низу на билбордима у овој општини представља успех најбољих ђака и нагласио да су ове године у општинама промовисани ученици који су бирани за ђаке генерације, пошто су бројна такмичења прекинута или одложена услед епидемије коронавируса .

„Надамо се да ће следећа година бити боља и што се тиче епидемиолошке ситуације и што се тиче школских такмичења и што се тиче успеха младих Беочинаца и да ћемо на билбордима имати више ђака, као што је то био случај ранијих година“, закључио је Савановић.