?>

КОНЦЕРТ УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ У СИНАГОГИ 19. НОВЕМБРА

Moto fleet manager

Концерт школских хорова и солиста музичких школа, који су ове године представљени на  билбордима у оквиру пројекта “Учим+Знам=Вредим” у Новом Саду који организује Удружење за промоцију друштвене одговорности, одржаће се у Синагоги у уторак, 19. новембра с почетком у 19 сати.

Публика ће имати прилике да чује хорове основних школа “Ђура Даничић” и „Јован Поповић“, хор Гимназије “Јован Јовановић Змај”, женски хор и оркестар Музичке школе „Исидор Бајић“, као и солисте Основне музичке школе “Јосип Славенски”.

Ово ће бити јединствена прилика да се на једном месту виде и чују новосадски ђаци, освајачи најпрестижнијих домаћих и међународних награда  на музичким такмичењима у години за нама.

Сви ученици који ће учестовати на концерту представљени су ове године на билбордима у кампањи “Учим+ Знам=Вредим” чији је циљ промоција образовања и успешних ђака.

Концерт организује Удружење за промоцију друштвене одговорности у сарадњи са Музичком омладином Новог Сада и Омладинском престоницом Европе 2019 – ОПЕНС.

 

Улаз на концерт је бесплатан.