?>

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ: ШЕСТ ЂАКА ПРОМОВИСАНО НА БИЛБОРИДМА

Moto fleet manager

У Општини Бачки Петровац од прошле недеље налазе се билборд панои на којима су истакнути најбољи ђаци са територије ове општине који су постигли запажене резултате на републичким и међународним такмичењима из науке и уметности.

bilbordipetrovac (5)

Пројекат Учим+Знам=Вредим, који заједнички на територији ове локалне самоуправе спроводе Удружење за промоцију друштвене одговорности и Општина Бачки Петровац, представио је у Бачком Петровцу пет ученица Основне школе „Јан Чајак“ и у Гложану једну ученицу Основне школе „Јожеф Марчок Драгутин“. Такође, у Бачком Петровцу на једном билборду представљено је свих шест ђака са подручја бачкопетровачке општине који су учествовали у овогодишњем пројекту Учим+Знам=Вредим.

bilbordipetrovac (1)

Председник Општине Срђан Симић разговарао је тим поводом са представницима Удружења и на састанку је констатовано задовољство због резултата ове акције и изражeна обострана жеља да се ова сарадња у циљу промовисања најбољих ученика као друштвених узора и правих друштвених вредности настави и унапређује и у наредном периоду.

bilbordipetrovac (2)

Председник Удружења за промоцију друштвене одговорности Александар Савановић информисао је Симића да је ове године у пројекту Учим+Знам=Вредим учествовало седам локалних самоуправо, а на више од 60 билборда промовисано је преко 200 ђака из Града Новог Сада, те општина Беочин, Сремски Карловци, Жабаљ, Темерин, Србобран и Бачки Петровац. Он је истакао да је за успех овог пројекта била изузетно важна добра сарадња са Покрајинском владом, локалним самоуправама и школама које су кандидовале своје најбоље ђаке, али је најважнији допринос био управо ученика који су били успешни на многобројним такмичењима у различитим областима и самим тим испунили критеријум да буду промовисани на билбордима у овој години.