?>

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ У КАМПАЊИ УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ

Moto fleet manager

Општина Бачки Петровац прикључила се кампањи промоције најбољих ученика на билбордима УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ, коју спроводи Удружење за промоцију друштвене одговорности из Новог Сада. Од јесени у Бачком Петровцу и Гложану биће на билбордима истакнуто шест најуспешнијих ђака из тих средина који су у минулој школској години постигли запажене резултате на републичким и међународним такмичењима.

Тим поводом председник Општине Бачки Петровац Срђан Симић примио је делегацију Удружења за промоцију друштвене одговорности, а након састанка фотографисани су и ученици чија ће лица красити билборде на подручју Општине.

IMG_2698

Председник Удружења Александар Савановић захвалио се Општини Бачки Петровац што се прикључила пројекту УЧИМ+ЗНАМ=ВРЕДИМ и тиме узела учешће у промоцију најбољих ученика у локалној зајединици, истовремено настојећи да се знање, таленат и учење промовишу као праве вредности. Он је нагласио да су, поред Бачког Петровца, овогодишњим пројектом обухваћене општине Србобран, Темерин, Жабаљ, Беочин, Сремски Карловци и Град Нови Сад чији ће најбољи ученици основних и средњих школа такође ове јесени бити промовисани у билборд кампањи. Савановић је нагласио да је према успеху ђака Општина Бачки Петровац једна од успешнијих у овом пројекту, и да Основна школа “Јан Чајак” даје чак пет победника и освајача значајних признања на државним и међународним такмичењима.

IMG_2691

– Врло ми је драго да смо у једној тако здравој кампањи и да ову децу која су постигла изузетне резултате на републичким и мeђународним такмичењима представимо у добром светлу, да покажемо да у нашој општини, пре свега у ОШ “Јан Чајак” постоје деца која марљиво вредно раде, а и остварују заслужене резултате – изјавио је председник Општине Срђан Симић.

IMG_2684

Он је изразио наду да ће ова билборд кампања мотивисати и друге ученике да се окушају на такмичењима у знању и вештинама и да се можда већ следеће године, као најбољи ученици, нађу на билбордима у Општини Бачки Петровац.

– Управо ова кампања треба да покаже правац у ком треба да идемо, а то је подржавање, пре свега, деце у основним школама, јер у њима је наша будућност – закључио је Симић.