О ПРОЈЕКТУ

projekat
// УЧИМ + ЗНАМ = ВРЕДИМ

УДРУЖЕЊЕ И ПРОЈЕКАТ

Удружење за промоцију друштвене одговорности од 2015. године спроводи пројекат под називом "Учим + Знам = Вредим" чији је циљ популаризација младих талената промовисањем њихових успеха у билборд кампањи, са намером да се истакну позитивне друштвене вредности. Пројекат је отпочео у Новом Саду, а проширио се на Сремске Карловце, Темерин, Србобран, Беочин, Бачки Петровац и Жабаљ. Промовисано је више стотина ученица и ученика који су својим знањем и талентом освајали домаће и међународне престижне награде у областима науке и уметности.

Основни циљ пројекта је да овом акцијом, уз подршку Покрајинске владе и свих локалних самоуправа у местима где се пројекат реализује, подстакнемо позитивне друштвене вредности и охрабримо најбоље и најмлађе међу нама да буду активни учесници ове кампање, која ће, управо, истаћи њихове успехе, вредност и знање, указујући на значај образовања и позитивних примера наше заједнице међу младима.

// УЧИМ + ЗНАМ = ВРЕДИМ

РЕАЛИЗАЦИЈА
ПРОГРАМА

Реализација програма је планирана кроз следеће активности у периоду мај – новембар:

  1. расписивање позива основним и средњим школама за учешће у пројекту (мај, јун)
  2. прибављање сагласности родитеља (мај, јун)
  3. формирање комисије за избор најбољих ученика у школској години (мај, јун)
  4. билборд кампања (октобар, новембар)
  5. свечана додела награда и захвалница ученицима – младим талентима (новембар)
  6. промоција пројекта у медијима (континуирано)
  7. промоција пројекта путем друштвених мрежа (континуирано)
projekat
projekat
// УЧИМ + ЗНАМ = ВРЕДИМ

КАМПАЊЕ | НАГРАДЕ |
ПОДРШКА

У току билборд кампање, која је предвиђена да траје најмање месец дана, са јавним скретањем пажње на значај успеха младих, биће уприличена завршна манифестација на којој ће бити уручене пригодне награде ученицима које је селектирала комисија састављена од водећих људи у области научног и педагошког рада, као и представника спонзора и донатора пројекта.

У 2018. години у новосадској Синагоги по први пут у оквиру пројекта "Учим + Знам = Вредим", а у сарадњи са Музичком омладином Новог Сада, одржан је концерт најбољих хорова и солиста који су били представљени на билбордима у оквиру кампање. Пројекат "Учим + Знам = Вредим" побрао је велику медијску пажњу у граду, земљи и региону и награђен је Златним признањем за најбољу друштвено одговорну кампању у 2015. години, коју додељује УЕПС – Удружење за тржишне комуникације.


// ГДЕ РЕАЛИЗУЈЕМО ПРОЈЕКАТ?

ЛОКАЦИЈЕ ПРОЈЕКТА

Пројекат има стратешку подршку Покрајинске владе, као и подршку свих седам локалних самопурава у којима се кампања одржава на челу са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем, као и председницима општина који су укључени у локалне промоције пројекта.