О НАМА - УДРУЖЕЊЕ ЗА ПРОМОЦИЈУ ДРУШТВЕНЕ ОДГОВОРНОСТИ

// ШТА НАС ПОКРЕЋЕ?

У МИСИЈИ УНАПРЕЂЕЊА
СВЕТА ОБРАЗОВАЊА

Удружење за промоцију друштвене одговорности је непрофитна, невладина, нестраначка организација која окупља људе различитих образовних профила и професија, професионално остварених, са циљем да се кроз друштвени активизам обезбеде предуслови за бољи и квалитетнији живот грађана ове земље. Наше активности су везане за локалне средине, иако се боримо за универзалне вредности.

Сматрамо да друштвена одговорност не сме да буде само везана са привредне субјекте, већ то треба да буде императив сваком појединцу у циљу креирања бољег друштвеног окружења и обезбеђивања квалитетнијег живота.

o-nama
// Учење. Знање. Поштовање.

Како остварујемо свој циљ?

Наша критика одређених друштвених појава није само вербална и начелна, ми кроз активизам и позитивне кампање желимо да постакнемо друге да је позитиван приступ најефикаснији у борби против негативних друштвених појава. Управо због таквог стремљења да се позитивним акцијама боримо против негативности настао је пројекат "Учим + Знам = Вредим", којим указујемо да је памет и образовање један од најважнијих стубова друштва које жели да се развија и напредује.

Одјек у јавности који је изазвао овај пројекат, не само у Србији, већ и региону, говори да смо на добром путу.

Наш програм је позитивним против негативног, наша чланска карта је активизам. Драго нам је што из године у годину број наших чланова расте.

Ако делите та начела, и Ви сте добродошли!