"Учим + Знам = Вредим" у Новом Саду

uzv

Удружење за промоцију друштвене одговорности и ове године наставља пројекат "Учим + Знам = Вредим" чији је циљ промовисање најбољих ђака основних и средњих школа на билбордима и кроз медијску кампању.

uzv-novi-sad-26-01-2022

У години када је Нови Сад Европска престоница културе, овај пројекат показује и да је наш град и даље војвођанска престоница знања, учења и успеха, као што је то већ деценијама. Зато је и најфреквентнији градски булевар, Булевар ослобођења од понедељка 17. јануара улепшан билбордима с именима 43 ђака генерације основних и средњих школа с територије Града Новог Сада у прошлој школској години.

uzv-novi-sad-26-01-2022

Пандемија коронавируса утицала је на то да, уместо фотографија, буду истакнута њихова имена на билбордима, али је и ово начин да се Новосађани и сви који дођу у Нови Сад упознају са шампионима знања новосадских основних и средњих школа.

uzv-novi-sad-26-01-2022

Честитамо нашим младим успешним суграђанима, захваљујемо се њиховим школама и Градској управи за образовање на сарадњи, а посебно Ерсте банци, без чије подршке овај пројекат не би био реализован. "Учим+ Знам = Вредим" наставиће и даље да се бори за промоцију успеха младих и хвала свима који нас у том настојању подржавате!

uzv-novi-sad-26-01-2022

bilbordi-najboljih-djaka-u-backom-petrovcu
Билборди најбољих ђака у Бачком Петровцу