Билборди најбољих ђака у Жабљу и Темерину

uzv

У оквиру пројекта "Учим + Знам = Вредим", који је иницирао и спроводи га Удружење за промоцију друштвене одговорности, ове недеље постављени су први билборди најбољих ученица и ученика из општина Жабаљ и Темерин који су у школској 2020/2021. години остварили значајне успехе на републичким и међународним такмичењима, односно изабрани за ђаке генерације основних и средњих школа које су похађали у минулој школској години.

bilbordi-temerin-zabljak-2021

На подручју општине Жабаљ постављено је шест билборда с најбољим ђацима из Жабља, Ђурђева, Чуруга и Госпођинаца.

Ове године на билбордима су представљени ђаци генерације Елена Марић и Весна Злоколица из жабаљске основне школе "Милош Црњански", Ксенија Вереш из ОШ "Јован Јовановић Змај" у Ђурђеву , Маша Аврамов из ОШ "Ђура Јакшић" у Чуругу, Лејла Дрљић из ОШ "Жарко Зрењанин" у Госпођинцима, Михајло Богдановић из средње школе "22. октобар" у Жабљу, као и Сања Мрђен која је као ученица СШ "22. октобар" освојила прво место на међународном такмичењу из руског језика.

bilbordi-temerin-zabljak-2021

bilbordi-temerin-zabljak-2021

На подручју општине Темерин истакнуто је четири билборда с најбољим ђацима из Темерина, Бачког Јарка и Сирига.

На билбордима у Темерину су представљени Душан Лалић, ђак генерације основне школе "Данило Зеленовић" у Сиригу, Зорана Малешевић, ђак генерације ОШ "Славко Родић" у Бачком Јарку, Ана Скенџић и Милан Миљковић, ђаци генерације ОШ "Петар Кочић" у Темерину, Лоранд Варга, ђак генерације средње школе "Лукијан Мушицки" за ученике трећег степена, као и Саболч Пап из основне школе "Кокаи Имре" у Темерину који је освојио другу награду на 42. државном такмичењу из Физике.

bilbordi-temerin-zabljak-2021

bilbordi-temerin-zabljak-2021

bilbordi-temerin-zabljak-2021

Удружење за промоцију друштвене одговорности честита најбољим ђацима на постигнутим успесима и захваљује се руководству општина Жабаљ и Темерин на сарадњи и подршци у реализацији овогодишњег пројекта "Учим + Знам = Вредим".

Генерални спонзор пројекта и наш веран партнер протеклих шест година је Erste banka.

ucim-znam-vredim-2021
Пројекат "Учим + Знам = Вредим" и у 2021. години
bilbordi-najboljih-djaka-u-srbobranu
Билборди најбољих ђака у Србобрану