Билборди најбољих ђака у Србобрану

uzv

Пројекaт "Учим + Знам = Вредим" који спроводи Удружење за промоцију друштвене одговорности и ове године реализован је у oпштини Србобран. На билбордима је представљено је шест ученика и ученица из Србобрана, Турије и Надаља који су у прoтеклој школској 2020/2021. години изабрани за ђаке генерације.

bilbordi-srbobran-17-12-2021

Најбољи ђаци у Србобрану су: Теодора Јојкић, ученица основне школе "Вук Караџић", те две ученице ОШ "Јован Јовановић Змај" Анђела Чаленић, ђак генерације за наставни програм на српском језику и Летиција Ухач, чак генерације за наставни програм на мађарском језику, као и Лазар Парошки, ђак генерације гимназије и економске школе "Светозар Милетић".

bilbordi-srbobran-17-12-2021

bilbordi-srbobran-17-12-2021

Најбољи ученик у Турији је Лазар Велицки, ђак генерације ОШ "Петар Драпшин", а у Надаљу је Вељко Голуб, ђак генерације ОШ "Жарко Зрењанин Уча".

bilbordi-srbobran-17-12-2021

И ове године у реализацији пројекта, шесту годину за редом, партнер на пројекту је општина Србобран, а председник општине Радивој Дебељачки истакао је намеру локалне самоуправе да путем билборд промоције подстакне најбоље ученице и ученике да више раде на себи како би били још бољи и успешнији, а остале ђаке да мотивише да раде и да се труде, јер је то једини пут до успеха.

"Овим путем желимо још једном да поручимо ђацима да је Општина Србобран уз њих да им да додатни ветар у леђа , како би из дана у дан били све бољи, јер они су наша будућност", закључио је Дебељачки.

Генерални спонзор пројекта "Учим + Знам = Вредим" 2021. је Ерсте банка.

bilbordi-najboljih-djaka-u-zablju-i-temerinu
Билборди ђака у Жабљу и Темерину
bilbordi-najboljih-djaka-u-backom-petrovcu
Билборди најбољих ђака у Бачком Петровцу