Билборди најбољих ђака у Бачком Петровцу

uzv

Пројекат "Учим + Знам = Вредим" који реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности и ове године успешно је реализован у општини Бачки Петровац, а на билбордима су представљени ђаци генерације из Бачког Петровца, Кулпина, Гложана и Маглића.

bilbordi-backi-petrovac-21-12-2021-01

bilbordi-backi-petrovac-21-12-2021-01

На билбордима су истакнуте фотографије Зорана Митића, ђака генерације основне школе "Јан Амос Коменски" у Кулпину, Мартина Семертонског, ђака генерације ОШ "Јожеф Марчок Драгутин" у Гложану, те Лукe Зотовићa, ђакa генерације ОШ "Жарко Зрењанин" у Маглићу. Зотовић је освојио и треће место на Републичком такмичењу из српског језика и језичке културе. У Бачком Петровцу представљен је и Даниел Михаљ, ђак генерације Гимназије "Јан Колар".

И ове године у реализацији пројекта несебичну помоћ прижила је Општина Бачки Петровац, а председница општине Јасна Шпрох истакла је досадашњу успешну сарадњу са Удружењем за промоцију друштвене одговорности и промоцији најуспешнијих ученица и ученика школа на територији ове општине.

"Општина Бачки Петровац пуно улаже у образовање и брига о младима је један од наших приоритета, па је и потпуно логично што у континуитету подржавамо промоцију најбољих ђака на билбордима у нашој општини кроз пројекат "Учим + Знам = Вредим". Сматрамо да се оваквим видом промоције истиче знање, марљивост и труд и показује да је успех најбољих ђака на понос наше општине, а истовремено и мотивација младима да буду вредни, марљиви и развијају своје таленте", казала је Јасна Шпрох.

Генерални спонзор пројекта Учим+Знам=Вредим је Erste banka.

bilbordi-backi-petrovac-21-12-2021-01

bilbordi-najboljih-djaka-u-srbobranu
Билборди најбољих ђака у Србобрану
ucim-znam-vredim-u-novom-sadu
"Учим + Знам = Вредим" у Новом Саду