Темерин уз најбоље ђаке

uzv

Општина Темерин и Удружење за промоцију друштвене одговорности успешно су и ове године реализовали пројекат "Учим + Знам = Вредим" који се већ пет година за редом одржава на подручју ове општине. На два билборда представљено је шест ученика средње и основних школа са подручја темеринске општине који су у протеклој школској години били изабрани за ђаке генерације.

Билборди најбољих ђака налазе се у центру Темерина, а постављени су 25. септембра и видљиви свим пролазницима. Тим поводом данас су председник Општине Младен Зец, са чланицом Општинског већа за образовање Изабелом Урбан, помоћницом председника општине Кораном Ћировић и председником Удружења за промоцију друштвене одговорности Александром Савановићем обишли постављене билборде и изразили недвосмислен став да овај пројекат треба да се спроводи и надаље на подручју Општине Темерин.

temerin-uz-najbolje-djake

"Ова деца заиста јесу понос општине Темерин и поред поклона које им уручујемо као најбољим ђацима, ово је добар начин да им одамо и јавно признање за њихов труд и рад. Oво је истовремено јако лепа ствар за родитеље и прилика да и њима одамо признање што су успели у труду да од њих направе добре људе и добре ђаке и верујем да су препоносни када виде слике своје деце на тим билбордима", рекао је Младен Зец и изразио наду да ће та деца по завршетку школовања остати да живе у Темерину и допринети развоју своје општине знањем и искуством које ће стицати.

temerin-uz-najbolje-djake

"Општина Темерин је прави пример сарадње када је реч о пројекту Учим+Знам=Вредим, али и односу према најбољим ђацима. Намера овог пројекта и била је да се најбољи ђаци промовишу, охрабре да наставе са успесима, буду прави друштвени узори, али и да се подстакну локалне самоуправе да више пажње обрате на своје најбоље ђаке. Драго ми је да и нова општинска власт има намеру да тај однос према најбољим ђацима унапређује", казао је Александар Савановић.

На билбордима су представљени најбољи ученици из Темерина, Сирига и Бачког Јарка, а представници Општине и Удружења изразили су наду да ће се у овој школској години наставити школска такмичења и, сходно томе, да ће бити и више ученица и ученика који ће својим успесима остварити могућност да буду представљени на билбордима у наредној години.

zavrsna-promocija-uzv-novi-sad
Одржана завршна манифестација пројекта УЗВ за 2020. годину
beocin-u-projektu-uzv-2020
Беочин у пројекту "Учим + Знам = Вредим" за 2020. годину