Концерт "Учим + Знам = Вредим" у Синагоги 19. новембра

uzv

Концерт школских хорова и солиста музичких школа, који су ове године представљени на билбордима у оквиру пројекта "Учим + Знам = Вредим" у Новом Саду који организује Удружење за промоцију друштвене одговорности, одржаће се у Синагоги у уторак, 19. новембра с почетком у 19 сати.

Публика ће имати прилике да чује хорове основних школа "Ђура Даничић" и "Јован Поповић", хор Гимназије "Јован Јовановић Змај", женски хор и оркестар Музичке школе "Исидор Бајић", као и солисте основне музичке школе "Јосип Славенски".

Ово ће бити јединствена прилика да се на једном месту виде и чују новосадски ђаци, освајачи најпрестижнијих домаћих и међународних награда на музичким такмичењима у години за нама.

Сви ученици који ће учестовати на концерту представљени су ове године на билбордима у кампањи "Учим + Знам = Вредим" чији је циљ промоција образовања и успешних ђака.

Концерт организује Удружење за промоцију друштвене одговорности у сарадњи са Музичком омладином Новог Сада и Омладинском престоницом Европе 2019 – ОПЕНС.

Улаз на концерт је бесплатан.

na-bilbordima-ce-biti-371-djak
На билбордима у Новом Саду 280 ђака
aplauz-za-horiste-i-muzicare-u-sinagogi
Аплауз у Синагоги за лица са УЗВ билборда