Какви су резултати пројекта "Учим + Знам = Вредим" у 2018. години?

uzv

У години за нама, најуспешнијој од почетка реализације пројекта, на билбордима у Граду Новом Саду и општинама Сремски Карловци, Темерин, Србобран, Жабаљ, Бачки Петровац и Беочин промовисано је 250 ђака који су постигли највеће успехе у науци и уметности у школској 2017/2018. години.

Од 14 билборда 2015. године стигли смо до 37 билборда само у Новом Саду. Од једног броја школа које су са подозрењем гледале на овакав вид промоције знања у почетку, дошли смо до ситуације да смо само у главном граду Војводине имали 100 пријава из новосадских основних и средњих школа на наш конкурс. А ради се о ђацима који су постизали највеће успехе на републичким и међународним такмичењима. Таквим богатством које имамо, заиста се вреди подичити.

uzv-projekat-2018-rezultati

uzv-projekat-2018-rezultati

uzv-projekat-2018-rezultati

На жалост, нису сви кандидовани ђаци могли да се нађу на билбордима, а наш стручни жири нашао се пред незахвалним избором да међу најбољима изабере најбоље. Као и протекле године Гимназија "Јован Јовановић Змај" имала је највише представљених ученика на билбордима – десет ученица и ученика Гимназије, девет ђака из основне школе при Гимназији, као и гимназијски хор који је три године за редом, због успеха на домаћим и међународним такмичењима, представљен у кампањи "Учим + Знам = Вредим".

Гимназија "Јован Јовановић Змај" од прве године значајно нам помаже у реализацији пројекта, јер се фотографисање најбољих ђака из Новог Сада одвијало у просторијама гимназије. Захвалност дугујемо руководству ове образовне установе на челу са директором др Радивојем Стојковићем, који је, такође, и члан стручног жирија за избор најбољих ђака од организације прве кампање "Учим + Знам = Вредим" из 2015. године.

uzv-projekat-2018-rezultati

uzv-projekat-2018-rezultati

uzv-projekat-2018-rezultati

Представљање ђака са билборда у Новом Саду са њиховим изјавама организовано је током новембра и децембра у листу "Дневник" на страницама "Новосадске хронике" под насловом "Најбољи на билборидма".

uzv-projekat-2018-rezultati

uzv-projekat-2018-rezultati

odrzana-zavrsna-svecanost-projekta-uzv-za-2018
Одржана завршна свечаност пројекта УЗВ за 2018.
pregled-projekta-uzv-po-opstinama
Преглед пројекта по општинама за 2018. годину