Фотографије најбољих ђака и ове године на билбордима

uzv

Фотографије најбољих ђака наћи ће се на билбордима и ове године у Новом Саду, али и шест других општина, у оквиру пројекта "Учим + Знам = Вредим" који организује Удружење за промоцију друштвене одговорности.

Још једна лепа вест је што ове године имамо рекордан број пријављених кандидата, па је тако на овогодишњи конкурс само у Новом Саду стигло 100 пријава из основних и средњих школа, што говори да је минула школска година била успешна и да је велики број ђака освајао награде на домаћим и међународним такмичењима.

Удружење за промоцију друштвене одговорности пројекат "Учим + Знам = Вредим" организује четврту годину за редом у Новом Саду, а временом су се прикључиле општине Сремски Карловци, Жабаљ, Србобран, Бачки Петровац, Беочин и Темерин, па су и ове године ове локалне самоуправе део овог пројекта.

У претходне три године на билбордима је представљен успех више стотина ученика који су постигли изузетне резултате на државним али и међународним такмичењима из области науке и уметности. Своје место заслужили су хорови, ученички тимови и ђаци који су успехе остварили на појединачним такмичењима.

Пред жиријем је тежак задатак да од пристиглих пријава из основих и средњих стручних школа као и гимназија одабере најбоље од најбољих , након чега следи фотографисање најуспешнијих ученика. Билборде са фотографијама најбољих ученика и као и претходних година гледаћемо средином јесени.

И овогодишњи пројекат има подршку Покрајинске владе АП Војводине, као и свих седам локалних самоуправа у којима се пројекат "Учим + Знам = Вредим" реализује. Генерални спонзор пројекта и ове године је Ерсте банка.

upoznajte-djake-sa-bilborda-izjave-djaka-opstine-beocin
Упознајте ђаке са билборда: Беочин
pokrajinska-vlada-i-u-2018-godini-uz-projekat-uzv
Покрајинска влада и ове године уз пројекат УЗВ