Упознајте ђаке са билборда: изјаве ђака општине Беочин

uzv

Њих сте могли да гледате на билбордима ове јесени, а сада је прилика и да сазнате нешто о њиховим плановима и жељама за будућност. Прочитајте изјаве ученика општине Беочин.

sarah-malvinu

Сара Малвину Человски освојила је прво место из српског језика као нематерњег а ученик је основне школе у Сусеку.

"У школи су ми највише ишли језици. Уписала сам гимназију у Бачком Петровцу јер још увек нисам одлучилаа шта желим да будем, размишљам и о студијама у иностранству.".

andjela-milica-dajana

Анђела Савић освојила је друго место на републичком такмичењу из етно певања. "Таленат сам открила на часу музичког када смо певали 'Химну Светом Сави' . За успех на такмичењу морала сам да вежбам сваки дан, али се трудим да не форсирам свој глас. Волела бих кад порастем да ми соло певање буде занимање, а тренутно волим да певам стране песме."

Дајана Јеленић долази из основне школе "Јован Грчић Миленко" и освојила је друго место друго место на републичком такмичењу из певања.

"Волим певање и драго ми је што сам могла током школе да му се посветим и остварим успех. У будућности бих волела да упишем медицинску школу."

Милица Вељковић је ученица трећег разреда основне школе у Беочину и добила Светосавску повељу.

"Учим певање у музичкој школи у Дому културе. Све волим да певам и немам неку омиљену песму, а ускоро ћу почети да учим и да свирам клавир."

jelena-savkovic

Јелена Савковић ученица је основне школе "Јован Грчић Миленко" и освојила је прву награду на државном такмичењу у певању.

"Уписала сам балетску школу јер желим да се бавим музиком и уметношћу. У будућности себе видим на Академији уметности као студента глуме, ако не то волела бих да радим у Култорно уметничком друштву где бих са децом тренирала фолклор."

ema-katarina

Катарина Пантелић ученица је основне школе "Јован Грчић Миленко" и освојила је друго место на републичком такмичењу у певању.

"Тренирам фолклор и волела бих да упишем балетску школу, волим и да пишем песме и било би ми драго да и тиме наставим да се бавим у будућности."

Ема Крижан ученица је основне школе "Јован Грчић Миленко" и освојила је друго место на републичком такмичењу у категорији најлепша дечија композиција.

"Волим да компонујем и да пишем песмице. Од малена волим да свирам и да певам. У будућности бих волела да будем текстописац и композитор и наравно да се бавим и певањем."

Давид Вујнић ученик је основне школе "Ђура Јакшић" (Чуруг) и проглашен је за ђака генерације.

"У школи су ми ишли предмети математика, физика, хемија историја, био сам и на такмичењу из географије. Уписао сам гимназију 'Јован Јовановић Змај', а за десет година видим себе на докторским студијама на неком добром универзитету у иностранству, област интересовања су ми примењене техничке науке."

upoznajte-djake-sa-bilborda-izjave-djaka-opstine-temerin
Упознајте ђаке са билборда: Темерин
fotografije-najboljih-djaka-i-ove-godine-na-bilbordima
Фотографије најбољих ђака и ове године на билбордима