Три нове општине прикључиле се пројекту "Учим + Знам = Вредим"

uzv

Учим+Знам=Вредим, пројекат који промовише ђаке са најбољим резултатима из области науке и уметности, реализоваће се и ове године, а лепа вест је да су нам се придружиле нове општине које ће добити билборде са фотографијама најбољих ђака из тог места. Након што су се пројекту прошле године прикључиле општине Темерин, Србобран и Сремски Карловци, ове године договор је постигнут и са општинама Жабаљ, Беочин и Бачки Петровац.

Велико нам је задовољство што се идеја о промоцији правих друштвених вредности попут знања и образовања шири и надамо се да ће број билборда са успешним ученицима да буде већи у односу на године за нама.

Пројекат ће и ове године подржати Покрајинска влада, а тим поводом прошле недеље састали су се потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић и председник Удружења за промоцију друштвене одговорности Александар Савановић. Милићевић је том приликом рекао да ће Влада покрајине наставити да улаже у образовање и промоцију најбољих ученика.

"Желимо да кроз овакве пројекте, међу које се убраја и Учим + Знам = Вредим утичемо на то да млади и образовани људи остану у овој земљи и да ту примене своје стечено знање и допринесу развоју својих локалних средина и земље у целини".

tri-nove-opstine-prikljucile-se-projektu

tri-nove-opstine-prikljucile-se-projektu

tri-nove-opstine-prikljucile-se-projektu

tri-nove-opstine-prikljucile-se-projektu

Савановић је истакао да је уз помоћ Покрајине, локалних самоуправа и велику медијску подршку пројекат афирмисан и на далеко ширем подручју од оног на ком се реализује и нагласио да је намера да се локалном промоцијом најуспешнијих оствари веза између средина у којима ђаци живе, али и привредних субјеката на локалу и да у ближој будућности ти ученици својим знањем допринесу развоју своје локалне заједнице.

Као и претходних година очекујемо да се билборди са фотографијама најбољих ученика у Новом Саду али у осталим општинама појаве на јесен, а број рекламних паноа на којима ћемо представити најбоље зависи од друштвено одговорних предузећа и организација, без чије подршке овог пројекта не би ни било.

Генерални спонзор пројекта "Учим + Знам = Вредим" и у овој години је ERSTE банка.

Пројекат "Учим + Знам = Вредим" трећу годину за редом реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности са циљем да се у времену нарушених друштвених вредности знање и образовање врате са маргине на коју су последњих година скрајнуте. Током прве две године промовисано је око 170 ђака коју су постигли изузетне резултате на такмичењима у Србији, али и у иностранству.

Судећи по броју пријављених ђака ове године и успесима којесу остварили на домаћим и међународним такмичењима стручни жири имаће веома озбиљан и незахвалан посао да изабере најбоље од најбољих.

promocija-ucim-znam-vredim-u-temerinu
Промоција "Учим + Знам = Вредим" у Темерину
backi-petrovac-u-kampanji-ucim-znam-vredim
Бачки Петровац у кампањи "Учим + Знам = Вредим"