Србобран другу годину за редом промовише најбоље ђаке

uzv

Општина Србобран и ове године учествоваће у пројекту "Учим + Знам = Вредим" који обухвата медијску и билборд промоцију најбољих ученика са подручја ове општине. На састанку председника Општине Србобран Радивоја Парошког и делегације Удружења за промоцију друштвене одговорности из Новог Сада, које је носилац овог пројекта, анализирани су ефекти прошлогодишње билборд кампање и разговарано је о предстојећим активностима у овој години.

srbobran-drugu-godinu-za-redom-promovise-najbolje-djake

Председник општине, господин Парошки, истакао је да општинска власт доста пажње посвећује улагању у школство и подршци набољим ученицима основних и средњих школа, те да пројекат "Учим + Знам = Вредим" има подршку србобранске општине јер промовише знање и марљивост као друштвене вредности, а истовремено скреће пажњу на понајбоље ученике основних и средњих школа који су промовисани кроз пројекат у локалној средини.

Он је изразио задовољство што се Србобран нашао другу годину за редом у пројекту промоције најбољих ученика додајући да је веома важно да се најбољи ученици охрабре, а други мотивишу да марљивим радом стичу знања и вештине.

Председник Удружења за промоцију друштвене одговорности Александар Савановић информисао је Парошког да је Србобран једна од седам локалних самоуправа које су обухваћене овогодишњим пројектом и да ће у другој половини октобра на билборду бити промовисане две ученице које су проглашене за ђаке генерације Основне школе "Вук Караџић" и Гимназије "Светозар Милетић".

Он се захвалио Општини Србобран за учешће у пројекту нагласивши да је борба за промовисање правних вредности задатак целокупног друштва, због чега подршка локалних самоуправа има посебну тежину.

fotografisani-najbolji-ucenici-u-zablju
Фотографисани најбољи ученици у Жабљу
sedam-najboljih-djaka-iz-beocina-bice-na-bilbordima
Седам најбољих ђака из Беочина биће на билбордима