Шесторо ђака промовисано на билбордима у Бачком Петровцу

uzv

У Општини Бачки Петровац од прошле недеље налазе се билборд панои на којима су истакнути најбољи ђаци са територије ове општине који су постигли запажене резултате на републичким и међународним такмичењима из науке и уметности.

Пројекат "Учим + Знам = Вредим", који заједнички на територији ове локалне самоуправе спроводе Удружење за промоцију друштвене одговорности и Општина Бачки Петровац, представио је у Бачком Петровцу пет ученица Основне школе "Јан Чајак" и у Гложану једну ученицу Основне школе "Јожеф Марчок Драгутин". Такође, у Бачком Петровцу на једном билборду представљено је свих шест ђака са подручја бачкопетровачке општине који су учествовали у овогодишњем пројекту "Учим + Знам = Вредим".

Председник Општине Срђан Симић разговарао је тим поводом са представницима Удружења и на састанку је констатовано задовољство због резултата ове акције и изражeна обострана жеља да се ова сарадња у циљу промовисања најбољих ученика као друштвених узора и правих друштвених вредности настави и унапређује и у наредном периоду.

Председник Удружења за промоцију друштвене одговорности Александар Савановић информисао је Симића да је ове године у пројекту "Учим + Знам = Вредим" учествовало седам локалних самоуправо, а на више од 60 билборда промовисано је преко 200 ђака из Града Новог Сада, те општина Беочин, Сремски Карловци, Жабаљ, Темерин, Србобран и Бачки Петровац.

Он је истакао да је за успех овог пројекта била изузетно важна добра сарадња са Покрајинском владом, локалним самоуправама и школама које су кандидовале своје најбоље ђаке, али је најважнији допринос био управо ученика који су били успешни на многобројним такмичењима у различитим областима и самим тим испунили критеријум да буду промовисани на билбордима у овој години.

sremski-karlovci-vise-uspesnih-djaka-nego-bilbord
Сремски Карловци: више успеђшних ђака него билборда
zavrsna-svecanost-uzv-24-novembra
Завршна свечаност пројекта УЗВ заказана за 24. новембар