Седам најбољих ђака из Беочина биће на билбордима

uzv

Пројекат "Учим + Знам = Вредим" по први пут од ове године реализоваће се на подручју Општине Беочин, а представници Удружења за друштвену одговорност јуче су у Основној школи "Јован Грчић Миленко" фотографисали најбоље ђаке ове општине који су својим резултатима заслужили да се нађу на билбордима у Беочину.

Тако ће се ове јесени житељима ове општине представити на билбордима седам ученица које су у минулој школској години освајале награде на државним и међународним такмичењима у више области.

У име Удружења за промоцију друштвене одговорности најбоље беочинске ђаке поздравио је председник Удружења Александар Савановић и захвалио им се што су својим успесима промовисали своје школе и општину, те им пожелео да наставе са успешним резултатима на свим пољима.

Општина Беочин прикључила се пројекту "Учим + Знам = Вредим" захваљујући договору Удружења са председником општине, Митром Милинковићем, који је у име локалне самоуправе изразио задовољство што ће најбољи ученици бити представљени на овакав начин, уз наду да се овакав начин промоције најбољих беочинских основношколаца настави и наредних година. Он је напоменуо да Општина подржава и награђује своје најбоље ђаке, и да је ова акција Удружења за промоцију друштвене одговорности могућност да се додатно промовише њихов успех.

Ове године на беочинским билбордима наћи ће се ученици ОШ "Јован Грчић Миленко" из Беочина и ОШ "Јован Поповић" из Сусека.

srbobran-drugu-godinu-za-redom-promovise-najbolje-djake
Србобран другу годину за редом промовише најбоље ђаке
fotografisani-djaci-u-novom-sadu
Фотографисани ђаци у Новом Саду