Фотографисани најбољи ученици у Жабљу

uzv

Општина Жабаљ по први пут ове године учествоваће у пројекту "Учим + Знам = Вредим", а на билбордима у овој општини на јесен биће представљено петоро ђака који су у својим школама проглашени за ученике генерације школске 2016/2017. године.

Фотографисању најбољих жабаљских ђака присуствовао је и председник Општине Чедомир Божић, као и Лазар Чонкић, члан Општинског већа задужен за образовање, науку и омладину.

"Нама је изузетно драго што смо могли да се придружимо акцији "Учим + Знам = Вредим", у оквиру које можемо, с поносом, наше најбоље ђаке да представимо нашим суграђанима и широј популацији. Наша општина пуно пажње поклања младима, образовању и велика средства издвајамо у ту сврху, тако да ће и ова акција допринети популаризацији науке, знања, промоцији знања и допринети да ђаци све више улажу у своје знање", рекао је Чонкић.

Представници Удружења за промоцију друштвене одговорности захвалили су се Општини Жабаљ на учешћу у пројекту, а најбољим ученицима из те општине пожелели да наставе са успесима на свим пољима, а посебно у даљем школовању.

backi-petrovac-u-kampanji-ucim-znam-vredim
Бачки Петровац у кампањи "Учим + Знам = Вредим"
srbobran-drugu-godinu-za-redom-promovise-najbolje-djake
Србобран другу годину заредом промовише најбоље ђаке