Фотографисани ђаци у Новом Саду

uzv

У свечаној сали гимназије "Јован Јовановић Змај" 25. и 30. августа одржано је фотографисање ученика за пројекат "Учим + Знам = Вредим" које је стручни жири одабрао да буду промовисани на билбордима у Новом Саду захваљујући успесима постигнутим на државним и међународним такмичењима у протеклој школској години. Више од стотину ученика стајало је испред објектива наших фотографа, а њихова лица биће истакнута на билбордима у другој половини октобра ове године.

Велики одзив новосадских и средњих школа које су кандидовале своје најбоље ђаке показало је да је протекла школска година била изузетно успешна за ученике новосадских основних и средњих школа, али и за ученике Карловачке гимназије који су такође фотографисани у Новом Саду 30. августа.

Истовремено, радујемо се што је пројекат "Учим + Знам = Вредим" доживео своју пуну афирмацију међу новосадским основним и средњим школама и што ћемо наставити да у локланој заједници промовишемо праве вредности и праве друштвене узоре који су се за такву промоцију изборили учењем, марљивошћу, талентом и знањем.

Стручни жири имао је тежак задатак да од великог броја пријављених изабере ђаке који би на 30 билборда требало да буду промовисани у Новом Саду. Иако је то за 10 билборда више него прошле године, нисмо успели да испромовишемо све ученике који то заслужују, али очекујемо да ће око 150 ђака који су успехе остварили што кроз појединачна такмичења, што на надметањима као чланови шкослких екипа, што као чланови хорова, бити промовисано ове јесени на новосадским билбордима.

Велику захвалност дугујемо гимназији "Јован Јовановић Змај" и њеном директору, Радивоју П. Стојковићу, који је од почетка уз наш пројекат, што као члан стручног жирија, што као представник школе која сваке године даје највише даровитих ученика у Новом Саду. Захваљујући тој подршци, већ три године новосадски успешне ђаке фотографисали смо у репрезентативном простору најстарије новосадске гимназије.

Сви ученици који су изабрани, а због обавеза нису били у могућности да се одазову на договорене термине, биће накнадно фотографисани.

sedam-najboljih-djaka-iz-beocina-bice-na-bilbordima
Седам најбољих ђака из Беочина биће на билбордима
u-temerinu-ce-na-bilbordima-biti-sedam-ucenika
У Темерину ће на билбордима бити седам ученика