Бачки Петровац у кампањи "Учим + Знам = Вредим"

uzv

Општина Бачки Петровац прикључила се кампањи промоције најбољих ученика на билбордима "Учим + Знам = Вредим", коју спроводи Удружење за промоцију друштвене одговорности из Новог Сада. Од јесени у Бачком Петровцу и Гложану биће на билбордима истакнуто шест најуспешнијих ђака из тих средина који су у минулој школској години постигли запажене резултате на републичким и међународним такмичењима.

Тим поводом председник Општине Бачки Петровац Срђан Симић примио је делегацију Удружења за промоцију друштвене одговорности, а након састанка фотографисани су и ученици чија ће лица красити билборде на подручју Општине.

backi-petrovac-2017

Председник удружења Александар Савановић захвалио се Општини Бачки Петровац што се прикључила пројекту "Учим + Знам = Вредим" и тиме узела учешће у промоцију најбољих ученика у локалној зајединици, истовремено настојећи да се знање, таленат и учење промовишу као праве вредности.

Он је нагласио да су, поред Бачког Петровца, овогодишњим пројектом обухваћене општине Србобран, Темерин, Жабаљ, Беочин, Сремски Карловци и Град Нови Сад чији ће најбољи ученици основних и средњих школа такође ове јесени бити промовисани у билборд кампањи. Савановић је нагласио да је према успеху ђака Општина Бачки Петровац једна од успешнијих у овом пројекту, и да основна школа "Јан Чајак" даје чак пет победника и освајача значајних признања на државним и међународним такмичењима.

backi-petrovac-2017

"Врло ми је драго да смо у једној тако здравој кампањи и да ову децу која су постигла изузетне резултате на републичким и мeђународним такмичењима представимо у добром светлу, да покажемо да у нашој општини, пре свега у ОШ 'Јан Чаја' постоје деца која марљиво раде, а и остварују заслужене резултате", изјавио је председник Општине Срђан Симић.

backi-petrovac-2017

Он је изразио наду да ће ова билборд кампања мотивисати и друге ученике да се окушају на такмичењима у знању и вештинама и да се можда већ следеће године, као најбољи ученици, нађу на билбордима у Општини Бачки Петровац.

"Управо ова кампања треба да покаже правац у ком треба да идемо, а то је подржавање, пре свега, деце у основним школама, јер у њима је наша будућност", закључио је Симић.

tri-nove-opstine-prikljucile-se-projektu-ucim-znam-vredim
Три нове општине прикључиле се пројекту "Учим + Знам = Вредим"
fotografisani-najbolji-ucenici-u-zablju
Фотографисани најбољи ученици у Жабљу