Темерински ђаци који су заслужили место на билборду

uzv

Општина Темерин се ове године придружила пројекту "Учим + Знам = Вредим" и тако по први пут добила билборде на којима се налазе фотографије најуспешнијих ђака из тог места. Ово су њихове жеље и планови за будућност.

Барнабаш Гириц ученик је ученик трећег разреда основне школе „Кокаи Имре“ из Темерина освојио је награду на међународном такмичењу у прављењу рукотворина.
"Математика ми је омиљени предмет. Када порастем волео бих да будем програмер."

Оршоља Бакош је ученица трећег разреда основне школе "Кокаи Имре" из Темерина. Освојила је награду на међународном такмичењу основаца у уметности.
"Обожавам да певам и да плешем. У будућности видим себе у професионалним музичким водама."

Река Бакош је ученица петог разреда Основне школе „Кокаи Имре“ из Темерина. Освојила јенеколико награда на међународном такмичењу основаца у уметности.
"Волим да сликам и да цртам. Жеља ми је да постанем наставница ликовног."

Лила Шарок је ученица трећег разреда основне школе "Кокаи Имре" из Темерина. Освојила је прво место на међународном такмичењу основаца у уметности.
"Физичко васпитање ми је омиљени предмет. Планирам да постанем посластичар."

Лена Фекете је ученица седмог разреда основне школе "Кокаи Имре" из Темерина. Освојила је друго место на ликовном такмичњу у Мађарској.
"Омиљени предмети су ми немачки језик и математика. Када одрастем бићу адвокат."

Даниел Кучера је ученик трећег разреда основне школе "Кокаи Имре" из Темерина. Освојио је прво место на школском такмичењу у изради рукотворина.
"Мађарски језик и књижевност је школски предмет који највише волим. Желео бих да постанем фудбалер."

biljana-mijic

Биљана Мијић је ђак генерације основне школе "Петар Кочић" из Темерина. Уписала је гимназију "Светозар Марковић" у Новом Саду.

"Уписала сам гимназију због тога што желим још времена да бих одлучила у ком правцу да наставим школовање и чиме бих могла да се бавим. За сад ме највише привлаче природне науке."

aleksandar-pavkovic

Александар Павковић је ученик основне школе "Петар Кочић" и освојио је друго место на републичком такмичењу из немачког језика.

"Поред немачког јако волим и енглески језик. Али исто тако уживам у часовима математике и физичког. У будућности себе видим као програмера у некој електронској фирми."

najbolji-djaci-na-bilbordima-u-temerinu
Најбољи ђаци на билбордима у Темерину
promocija-ucim-znam-vredim-u-temerinu
Промоција "Учим + Знам = Вредим" у Темерину