Промоција пројекта "Учим + Знам = Вредим" у Темерину

uzv

Представници Удружења за промоцију друштвене одговорности посетили су Темерин где је у оквиру пројекта "Учим + Знам = Вредим" од 25. децембра постављено три билборд паноа са најбољим темеринским ђацима и том приликом разменили утиске са једним од учесника пројекта, представницима Општине Темерин, као и локалним спонзором пројекта у том месту.

– Фантастичан је осећај! Уопште нисам очекивао да ћу доспети на билборд. И моји другови су задовољни, а слика билборда подељена је по друштвеним мрежама – преноси своје утиске Александар Павковић, који је ове године заслужио своје место на билборду због другог места освојеног на републичком такмичењу из немачког језика.

Бивши ученик ОШ "Петар Кочић" сада наставља своје школовање у Гимназији "Светозар Марковић" у Новом Саду.

– Потрудићу се да у 2017. години будем што бољи на такмичењима из информатике и географије, пошто ми ти предмети највише леже и надам се да ћу следеће године заслужити билборд, али у Новом Саду – нада се Павковић.

Чланица општинског већа за образовање, Корана Миланко, задовољна је што је Општина Темерин постала део пројекта Учим+Знам=Вредим и што је на три локације промовисано осморо ученика темеринских основних школа.

– Јако ми је драго што се Општина Темерин прикључила овом пројекту, јер мислим да је значајан како за општину, тако и за будуће нараштаје. Волела бих да им ови билборди буду путоказ у будућем школовању да се на примерима ових ученика угледају и да сви буду добри, вредни, паметни и да освајајау награде на окружним, републичким и међународним такмичењима – казала је Миланко.

Власник компаније "Зорић", Војин Зорић укључио се у подршку пројекту у Темерину и није крио задовољство што су се млади Темеринци нашли на билбордима захваљујући постигнутим успесима у науци и уметности.

– Увек треба подржавати младе, перспективне и добре ученике. Због тога сам и подржао пројекат "Учим + Знам = Вредим" и надам се да ће он наставити и наредних година да се реализује у нашој општини – закључио је Зорић.

Председник Удружења за промоцију друштвене одговорности Александар Савановић изјавио је да му је изузетно драго што је Темерин од ове године постао део пројекта "Учим + Знам = Вредим", честитавши темеринским ђацима на успесима постигнутим у овој години, као и спонзорима и донаторима без којих овај пројекат не би био реализован.

– Борба за промоцију успеха проистеклог из знања и школовања, као друштвене вредности, је задатак читавог друштва. Због тога нам је изузетно драго што расте број оних који су укључени у пројекат "Учим + Знам = Вредим" и што су општинска власт, али привредни субјекти показали зрелост и спремност да нам се прикључе у тој борби. Надамо се да ћемо заједно мењати друштвену климу и да ће број паметне и успешне деце на билбордима расти из године у годину и да ће се њихови вршњаци, али и они који за њима долазе руководити њиховим успехом – закључио је Александар Савановић.

najbolji-djaci-na-bilbordima-u-temerinu
Темерински ђаци који су заслужили место на билборду
promocija-ucim-znam-vredim-u-temerinu
Три нове општине се прикључиле пројекту УЗВ