Општина Србобран уз пројекат "Учим + Знам = Вредим"

uzv

Општина Србобран укључиће се у реализацију пројекта "Учим + Знам = Вредим" на подручју ове општине, закључено је приликом прошлонедељног састанка представника Удружења за промоцију друштвене одговорности и председника општине Србобран, Нешка Честића.

На састанку су представљене досадашње активности у реализацији пројекта уз намеру да пројекат од наредне године настави да се шири на друге општине са циљем популарисања правих вредности, а то су свакако наши основношколци и средњошколци.

Председник Општине Србобран Нешко Честић похвалио је идеју да се најбоља деца промовишу на билбордима и обећао подршку локалне самоуправе у реализацији тог пројекта, те изразио наду да ће у наредној школској години бити више ученика који ће захваљујући знању и умећу добити прилику да се нађу на билбордима у србобранској општини.

Ове године на билборду ће бити представљено двоје ученика који су захваљујући општем успеху проглашени за ђаке генерације. О којим се ученицима ради сазнаћете у другој половини октобра када њихова лица освану у центру Србобрана.

pocelo-fotografisanje-ucenika-u-novom-sadu
Почело фотографисање ученика у Новом Саду
pokrajinska-vlada-uz-projekat-ucim-znam-vredim
Покрајинска влада и ове године уз пројекат УЗВ