Билборди средином новембра

uzv

Удружење за промоцију друштвене одговорности протеклих месеци имало је бројне активности, као и састанке у све четири локалне самоуправе где ће се реализовати овогодишњи пројекат "Учим + Знам = Вредим".

У жељи да обезбедимо што квалитетније представљање најбољих ђака који су у овој години остварили најзначајније домаће и међународне успехе одлучили смо да билборд кампању отпочнемо средином новембра, како бисмо изашли у сусрет спонзорима и донаторима који су нам се у међувремену прикључили и захваљујући којима ћемо, лоносно истичемо, моћи да у Новом Саду најбоље ђаке представимо на 20 билборда, у Сремским Карловцима на пет и у Србобрану и Темерину на по два билборда, што је и био овогодишњи план.

Билборд кампања у Новом Саду, Сремским Карловцима и Србобрану почеће средином новембра, а у Темерину средином децембра. До почетка билборд кампање, на нашој интернет страници, као и Фејсбук страницама Удружења за промоцију друштвене одговорности и пројекта "Учим + Знам = Вредим" објавићемо који ће се ученици ове године наћи на билбордима, као и успехе које су остварили на домаћим и међународним такмичењима.

novembarska-povelja-za-doktora-radivoja-stojkovica
Новембарска повеља за др Радивоја Стојковића
spisak-ucenika-cije-se-fotografije-nalaze-na-bilbordu
Списак ученика чије се фотографије налазе на билборду