?>

TEMERIN UZ NAJBOLJE ĐAKE

Moto fleet manager

Opština Temerin i Udruženje za promociju društvene odgovornosti uspešno su i ove godine realizovali projekat Učim+Znam=Vredim koji se već pet godina za redom održava na području ove opštine. Na dva bilborda predstavljeno je šest učenika srednje i osnovnih škola sa područja temerinske opštine koji su u protekloj školskoj godini bili izabrani za đake generacije. Bilbordi najboljih đaka nalaze se u centru Temerina, a postavljeni su 25. septembra i vidljivi svim prolaznicima. Tim povodom danas su predsednik Opštine Mladen Zec, sa članicom Opštinskog veća za obrazovanje Izabelom Urban, pomoćnicom predsednika opštine Koranom Ćirović i predsednikom Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandrom Savanovićem obišli postavljene bilborde i izrazili nedvosmislen stav da ovaj projekat treba da se sprovodi i nadalje na području Opštine Temerin.

ucim znam vredim temerin03

„Ova deca zaista jesu ponos opštine Temerin i pored poklona koje im uručujemo kao najboljim đacima, ovo je dobar način da im odamo i javno priznanje za njihov trud i rad. Ovo je istovremeno jako lepa stvar za roditelje i prilika da i njima odamo priznanje što su uspeli u trudu da od njih naprave dobre ljude i dobre đake i verujem da su preponosni kada vide slike svoje dece na tim bilbordima“, rekao je Mladen Zec i izrazio nadu da će ta deca po završetku školovanja ostati da žive u Temerinu i doprineti razvoju svoje opštine znanjem i iskustvom koje će sticati.

ucim znam vredim temerin06

„Opština Temerin je pravi primer saradnje kada je reč o projektu Učim+Znam=Vredim, ali i odnosu prema najboljim đacima. Namera ovog projekta i bila je da se najbolji đaci promovišu, ohrabre da nastave sa uspesima, budu pravi društveni uzori, ali i da se podstaknu lokalne samouprave da više pažnje obrate na svoje najbolje đake. Drago mi je da i nova opštinska vlast ima nameru da taj odnos prema najboljim đacima unapređuje“, kazao je Aleksandar Savanović.

ucim znam vredim temerin04

Na bilbordima su predstavljeni najbolji učenici iz Temerina, Siriga i Bačkog Jarka, a predstavnici Opštine i Udruženja izrazili su nadu da će se u ovoj školskoj godini nastaviti školska takmičenja i, shodno tome, da će biti i više učenica i učenika koji će svojim uspesima ostvariti mogućnost da budu predstavljeni na bilbordima u narednoj godini.

ПРЕТХОДНА ВЕСТ  

  СЛЕДЕЋА ВЕСТ