"Učim + Znam = Vredim" u Novom Sadu

uzv

Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine nastavlja projekat "Učim + Znam = Vredim" čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.

uzv-novi-sad-26-01-2022

U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica kulture, ovaj projekat pokazuje i da je naš grad i dalje vojvođanska prestonica znanja, učenja i uspeha, kao što je to već decenijama. Zato je i najfrekventniji gradski bulevar, Bulevar oslobođenja od ponedeljka 17. januara ulepšan bilbordima s imenima 43 đaka generacije osnovnih i srednjih škola s teritorije Grada Novog Sada u prošloj školskoj godini.

uzv-novi-sad-26-01-2022

Pandemija koronavirusa uticala je na to da, umesto fotografija, budu istaknuta njihova imena na bilbordima, ali je i ovo način da se Novosađani i svi koji dođu u Novi Sad upoznaju sa šampionima znanja novosadskih osnovnih i srednjih škola.

uzv-novi-sad-26-01-2022

Čestitamo našim mladim uspešnim sugrađanima, zahvaljujemo se njihovim školama i Gradskoj upravi za obrazovanje na saradnji, a posebno Erste banci, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio realizovan. "Učim+ Znam = Vredim" nastaviće i dalje da se bori za promociju uspeha mladih i hvala svima koji nas u tom nastojanju podržavate!

uzv-novi-sad-26-01-2022

bilbordi-najboljih-djaka-u-backom-petrovcu
Bilbordi najboljih đaka u Bačkom Petrovcu