Bilbordi najboljih đaka u Bačkom Petrovcu

uzv

Projekat "Učim + Znam = Vredim" koji realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine uspešno je realizovan u opštini Bački Petrovac, a na bilbordima su predstavljeni đaci generacije iz Bačkog Petrovca, Kulpina, Gložana i Maglića.

bilbordi-backi-petrovac-21-12-2021-01

bilbordi-backi-petrovac-21-12-2021-01

Na bilbordima su istaknute fotografije Zorana Mitića, đaka generacije osnovne škole "Jan Amos Komenski" u Kulpinu, Martina Semertonskog, đaka generacije OŠ "Jožef Marčok Dragutin" u Gložanu, te Luke Zotovića, đaka generacije OŠ "Žarko Zrenjanin" u Magliću. Zotović je osvojio i treće mesto na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture. U Bačkom Petrovcu predstavljen je i Daniel Mihalj, đak generacije Gimnazije "Jan Kolar".

I ove godine u realizaciji projekta nesebičnu pomoć prižila je Opština Bački Petrovac, a predsednica opštine Jasna Šproh istakla je dosadašnju uspešnu saradnju sa Udruženjem za promociju društvene odgovornosti i promociji najuspešnijih učenica i učenika škola na teritoriji ove opštine.

"Opština Bački Petrovac puno ulaže u obrazovanje i briga o mladima je jedan od naših prioriteta, pa je i potpuno logično što u kontinuitetu podržavamo promociju najboljih đaka na bilbordima u našoj opštini kroz projekat "Učim + Znam = Vredim". Smatramo da se ovakvim vidom promocije ističe znanje, marljivost i trud i pokazuje da je uspeh najboljih đaka na ponos naše opštine, a istovremeno i motivacija mladima da budu vredni, marljivi i razvijaju svoje talente", kazala je Jasna Šproh.

Generalni sponzor projekta Učim+Znam=Vredim je Erste banka.

bilbordi-backi-petrovac-21-12-2021-01

bilbordi-najboljih-djaka-u-srbobranu
Bilbordi najboljih đaka u Srbobranu
ucim-znam-vredim-u-novom-sadu
"Učim + Znam = Vredim" u Novom Sadu