Najbolji đaci Beočina promovisani na bilbordima

uzv

Od prošle nedelje u Beočinu, na ulazu u mesto kod Sportske hale, mogu se videti lica najboljih učenika ove opštine u školskoj 2019/2020. godini koji su promovisani na bilbordima u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" koji se, četvrtu godinu za redom, realizuje na području ove lokalne samouprave.

najbolji-djaci-beocina-promocija-2020

Na bilbordima su predstavljene fotografije Anastasije Mijić, učenice OŠ "Jovan Popović" iz Suseka i Nemanje Simića, učenika OŠ "Jovan Grčić Milenko" iz Beočina koji su u protekloj školskoj godini proglašeni za đake generacije, a svoje školovanje nastavili su Novom Sadu.

najbolji-djaci-beocina-promocija-2020

Tim povodom danas je predsednica Opštine Mirjana Malešević Milkić sa saradnicima obišla novopostavljene reklamne panoe najboljih đaka, a ovom događaju, u svojstvu predstavnika pokretača ovog projekta, prisustvovao je i Aleksandar Savanović, predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti.

"Izuzetno mi je drago što i ove godine imamo na bilbordima istaknute fotografije najboljih đaka u našoj opštini Nemanju i Anastasiju. Očekujem da će biti jedni od uspešnijih naših sugrađana u budućnosti i jako mi je drago što će se i ostali sugrađani, ne samo mi koji smo bili deo ove akcije, upoznati sa njihovim rezultatima. Nadamo se da će svi građani Beočina imati priliku da prepoznaju koliko cenimo zaista decu koja znaju, uče i koja vrede. I trudićemo se da ih adekvatno nagradimo", kazala je Malešević Milkić.

najbolji-djaci-beocina-promocija-2020

Predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti izrazio je zadovoljstvo što se četiri godine u nizu na bilbordima u ovoj opštini predstavlja uspeh najboljih đaka i naglasio da su ove godine u opštinama promovisani učenici koji su birani za đake generacije, pošto su brojna takmičenja prekinuta ili odložena usled epidemije koronavirusa.

"Nadamo se da će sledeća godina biti bolja i što se tiče epidemiološke situacije i što se tiče školskih takmičenja i što se tiče uspeha mladih Beočinaca i da ćemo na bilbordima imati više đaka, kao što je to bio slučaj ranijih godina", zaključio je Savanović.

beocin-u-projektu-uzv-2020
Beočin u projektu "Učim + Znam = Vredim" za 2020. godinu
backi-petrovac-podrzava-promociju-najboljih-djaka
Bački Petrovac podržava promociju najboljih đaka