Koncert "Učim + Znam = Vredim" u Sinagogi 19. novembra

uzv

Koncert školskih horova i solista muzičkih škola, koji su ove godine predstavljeni na bilbordima u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" u Novom Sadu koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, održaće se u Sinagogi u utorak, 19. novembra s početkom u 19 sati.

Publika će imati prilike da čuje horove osnovnih škola "Đura Daničić" i "Jovan Popović", hor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj", ženski hor i orkestar Muzičke škole "Isidor Bajić", kao i soliste osnovne muzičke škole "Josip Slavenski".

Ovo će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu vide i čuju novosadski đaci, osvajači najprestižnijih domaćih i međunarodnih nagrada na muzičkim takmičenjima u godini za nama.

Svi učenici koji će učestovati na koncertu predstavljeni su ove godine na bilbordima u kampanji "Učim + Znam = Vredim" čiji je cilj promocija obrazovanja i uspešnih đaka.

Koncert organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada i Omladinskom prestonicom Evrope 2019 – OPENS.

Ulaz na koncert je besplatan.

na-bilbordima-ce-biti-371-djak
Na bilbordima u Novom Sadu 280 đaka
aplauz-za-horiste-i-muzicare-u-sinagogi
Aplauz u Sinagogi za lica sa UZV bilborda