Fotografije najboljih đaka i ove godine na bilbordima u gradu

uzv

Fotografije najboljih đaka u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim" koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine naći će se na bilbordima u Novom Sadu i još šest opština u Vojvodini. Još jedna lepa vest je što ćemo u godini kada je Novi Sad Omladinska prestonica Evrope na čak 40 bilborda u gradu predstaviti najbolje đake osnovnih i srednjih škola koji su osvajali prestižne nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Udruženje za promociju društvene odgovornosti projekat "Učim + Znam = Vredim" organizuje petu godinu za redom u Novom Sadu, a vremenom su se priključile opštine Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin, pa su i ove godine ove lokalne samouprave deo ovog projekta.

promo-2019

Osnovne i srednje škole su tokom maja i juna kandidovale svoje najbolje đake koji su osvajali jedno od prva tri mesta na domaćim, odnosno međunarodnim takmičenjima iz nauke i umetnosti u aktuelnoj školskoj godini.

U prethodne četri godine na bilbordima je predstavljen uspeh više stotina učenika koji su postigli izuzetne rezultate na državnim ali i međunarodnim takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti. Svoje mesto zaslužili su horovi, učenički timovi i đaci koji su uspehe ostvarili na pojedinačnim takmičenjima.

Pred žirijem je težak zadatak da od pristiglih prijava iz osnovih i srednjih stručnih škola kao i gimnazija odabere najbolje od najboljih , nakon čega sledi fotografisanje najuspešnijih učenika. Bilborde sa fotografijama najboljih učenika i kao i prethodnih godina gledaćemo sredinom jeseni.

pregled-projekta-uzv-po-opstinama
Pregled projekta UZV po opštinama za 2018.
u-novu-skolsku-godinu-s-petlovima
U novu školsku godinu s petlovima