Srbobran drugu godinu za redom promoviše najbolje đake

uzv

Opština Srbobran i ove godine učestvovaće u projektu "Učim + Znam = Vredim" koji obuhvata medijsku i bilbord promociju najboljih učenika sa područja ove opštine. Na sastanku predsednika Opštine Srbobran Radivoja Paroškog i delegacije Udruženja za promociju društvene odgovornosti iz Novog Sada, koje je nosilac ovog projekta, analizirani su efekti prošlogodišnje bilbord kampanje i razgovarano je o predstojećim aktivnostima u ovoj godini.

srbobran-drugu-godinu-za-redom-promovise-najbolje-djake

Predsednik opštine, gospodin Paroški, istakao je da opštinska vlast dosta pažnje posvećuje ulaganju u školstvo i podršci naboljim učenicima osnovnih i srednjih škola, te da projekat "Učim + Znam = Vredim" ima podršku srbobranske opštine jer promoviše znanje i marljivost kao društvene vrednosti, a istovremeno skreće pažnju na ponajbolje učenike osnovnih i srednjih škola koji su promovisani kroz projekat u lokalnoj sredini.

On je izrazio zadovoljstvo što se Srbobran našao drugu godinu za redom u projektu promocije najboljih učenika dodajući da je veoma važno da se najbolji učenici ohrabre, a drugi motivišu da marljivim radom stiču znanja i veštine.

Predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović informisao je Paroškog da je Srbobran jedna od sedam lokalnih samouprava koje su obuhvaćene ovogodišnjim projektom i da će u drugoj polovini oktobra na bilbordu biti promovisane dve učenice koje su proglašene za đake generacije Osnovne škole "Vuk Karadžić" i Gimnazije "Svetozar Miletić".

On se zahvalio Opštini Srbobran za učešće u projektu naglasivši da je borba za promovisanje pravnih vrednosti zadatak celokupnog društva, zbog čega podrška lokalnih samouprava ima posebnu težinu.

fotografisani-najbolji-ucenici-u-zablju
Fotografisani najbolji učenici u Žablju
sedam-najboljih-djaka-iz-beocina-bice-na-bilbordima
Sedam najboljih đaka iz Beočina biće na bilbordima