Fotografisani najbolji učenici u Žablju

uzv

Opština Žabalj po prvi put ove godine učestvovaće u projektu "Učim + Znam = Vredim", a na bilbordima u ovoj opštini na jesen biće predstavljeno petoro đaka koji su u svojim školama proglašeni za učenike generacije školske 2016/2017. godine.

Fotografisanju najboljih žabaljskih đaka prisustvovao je i predsednik Opštine Čedomir Božić, kao i Lazar Čonkić, član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje, nauku i omladinu.

"Nama je izuzetno drago što smo mogli da se pridružimo akciji "Učim + Znam = Vredim", u okviru koje možemo, s ponosom, naše najbolje đake da predstavimo našim sugrađanima i široj populaciji. Naša opština puno pažnje poklanja mladima, obrazovanju i velika sredstva izdvajamo u tu svrhu, tako da će i ova akcija doprineti popularizaciji nauke, znanja, promociji znanja i doprineti da đaci sve više ulažu u svoje znanje", rekao je Čonkić.

Predstavnici Udruženja za promociju društvene odgovornosti zahvalili su se Opštini Žabalj na učešću u projektu, a najboljim učenicima iz te opštine poželeli da nastave sa uspesima na svim poljima, a posebno u daljem školovanju.

backi-petrovac-u-kampanji-ucim-znam-vredim
Bački Petrovac u kampanji "Učim + Znam = Vredim"
srbobran-drugu-godinu-za-redom-promovise-najbolje-djake
Srbobran drugu godinu zaredom promoviše najbolje đake