Bački Petrovac u kampanji "Učim + Znam = Vredim"

uzv

Opština Bački Petrovac priključila se kampanji promocije najboljih učenika na bilbordima "Učim + Znam = Vredim", koju sprovodi Udruženje za promociju društvene odgovornosti iz Novog Sada. Od jeseni u Bačkom Petrovcu i Gložanu biće na bilbordima istaknuto šest najuspešnijih đaka iz tih sredina koji su u minuloj školskoj godini postigli zapažene rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Tim povodom predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić primio je delegaciju Udruženja za promociju društvene odgovornosti, a nakon sastanka fotografisani su i učenici čija će lica krasiti bilborde na području Opštine.

backi-petrovac-2017

Predsednik udruženja Aleksandar Savanović zahvalio se Opštini Bački Petrovac što se priključila projektu "Učim + Znam = Vredim" i time uzela učešće u promociju najboljih učenika u lokalnoj zajedinici, istovremeno nastojeći da se znanje, talenat i učenje promovišu kao prave vrednosti.

On je naglasio da su, pored Bačkog Petrovca, ovogodišnjim projektom obuhvaćene opštine Srbobran, Temerin, Žabalj, Beočin, Sremski Karlovci i Grad Novi Sad čiji će najbolji učenici osnovnih i srednjih škola takođe ove jeseni biti promovisani u bilbord kampanji. Savanović je naglasio da je prema uspehu đaka Opština Bački Petrovac jedna od uspešnijih u ovom projektu, i da osnovna škola "Jan Čajak" daje čak pet pobednika i osvajača značajnih priznanja na državnim i međunarodnim takmičenjima.

backi-petrovac-2017

"Vrlo mi je drago da smo u jednoj tako zdravoj kampanji i da ovu decu koja su postigla izuzetne rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima predstavimo u dobrom svetlu, da pokažemo da u našoj opštini, pre svega u OŠ 'Jan Čaja' postoje deca koja marljivo rade, a i ostvaruju zaslužene rezultate", izjavio je predsednik Opštine Srđan Simić.

backi-petrovac-2017

On je izrazio nadu da će ova bilbord kampanja motivisati i druge učenike da se okušaju na takmičenjima u znanju i veštinama i da se možda već sledeće godine, kao najbolji učenici, nađu na bilbordima u Opštini Bački Petrovac.

"Upravo ova kampanja treba da pokaže pravac u kom treba da idemo, a to je podržavanje, pre svega, dece u osnovnim školama, jer u njima je naša budućnost", zaključio je Simić.

tri-nove-opstine-prikljucile-se-projektu-ucim-znam-vredim
Tri nove opštine priključile se projektu "Učim + Znam = Vredim"
fotografisani-najbolji-ucenici-u-zablju
Fotografisani najbolji učenici u Žablju