?>

UČIM+ZNAM=VREDIM 2018 U NOVOM SADU

Moto fleet manager

U godini za nama, najuspešnijoj od početka realizacije projekta, na bilbordima u Gradu Novom Sadu i opštinama Sremski Karlovci, Temerin, Srbobran, Žabalj, Bački  Petrovac i Beočin  promovisano je 250 đaka koji su postigli najveće uspehe u nauci i umetnosti u školskoj 2017/2018. godini

Od 14 bilborda 2015. godine stigli smo do 37 bilborda samo u Novom Sadu. Od jednog broja škola koje su sa podozrenjem gledale na ovakav vid promocije znanja u početku, došli smo do situacije da smo samo u glavnom gradu Vojvodine imali 100 prijava iz novosadskih osnovnih i srednjih škola na naš konkurs. A radi se o đacima koji su postizali najveće uspehe na republičkim i međunarodnim takmičenjima. Takvim bogatstvom koje imamo, zaista se vredi podičiti.

bilbord kod fokstrota02 bilbord kod spensa bilbord kod vremeplova02

bilbordi kod dnevnika bilbordi kod dnevnika02 bilbord kod zezeljevog mosta

Na žalost, nisu svi kandidovani đaci mogli da se nađu na bilbordima, a naš stručni žiri našao se pred nezahvalnim izborom da među najboljima izabere najbolje. Kao i protekle godine Gimnazija “Jovan Jovanović Zmaj” imala je najviše predstavljenih učenika na bilbordima – deset učenica i učenika Gimnazije,  devet đaka iz Osnovne škole pri Gimnaziji, kao i gimnazijski hor koji je tri godine za redom, zbog uspeha na domaćim i međunarodnim takmičenjima, predstavljen u kampanji UČIM+ZNAM=VREDIM. Gimnazija “Jovan Jovanović Zmaj” od prve godine značajno nam pomaže u realizaciji projekta, jer se fotografisanje najboljih đaka iz Novog Sada odvijalo u prostorijama gimnazije. Zahvalnost dugujemo rukovodstvu ove obrazovne ustanove na čelu sa direktorom dr Radivojem Stojkovićem, koji je, takođe, i član stručnog žirija za izbor najboljih đaka od organizacije prve kampanje UČIM+ZNAM=VREDIM iz 2015. godine.

IMG_20180830_171302472_optimized IMG_20180830_171321959

Predstavljanje đaka sa bilborda u Novom Sadu sa njihovim izjavama organizovano je tokom novembra i decembra u listu “Dnevnik” na stranicama “Novosadske hronike” pod naslovom “Najbolji na bilboridma”.

Sve fotografije predstavljenih đaka i njihove uspehe možete pogledati ovde.