?>

PROJEKAT UČIM+ZNAM=VREDIM U OPŠTINI BEOČIN

Moto fleet manager

Projekat Učim+Znam=VredimUdruženja za promociju društvene odgovornosti iz Novog Sada koji se organizuje sa ciljem podsticanja pozitivnih društvenih vrednosti i ohrabrivanja najboljih mladih učenika osnovnih i srednjih škola, naišao je, kao i uvek kada su mladi u pitanju, na veliko razumevanje i podršku u Opštini Beočin od predsednika opštine Mitra Milinkovića. Tako su i učenici sa teritorije opštine, koji su na međunarodnim i republičkim takmičenjima tokom aktuelne školske godine, ostvarili najveće uspehe, na osnovu predloga svojih škola i saglasnosti roditelja, uključeni u ovaj projekat pa su njihovi rezultati i slike istaknuti na bilbordima.

Beocin09Beocin02

Beocin03

Nagrađeni učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Beočin po ovom konkursu su u oblasti muzičke umetnosti: Jelena Savković, Anđela Savić, Danijela Jelinić, Milica Veljković, Ema Križan i Katarina Pantelić.

Beocin11

Predstavnici Udruženja za promociju društvene odgovornosti posetili su beočinsku opštinu i u razgovoru sa predsednikom opštine Mitrom Milinkovićem, članicom Opštinskog veća za obrazovanje Nadom Purić i predsednikom Skupštine opštine Zoranom Stokućom zaključili da je projekat izazvao veliku pažnju i da je ovaj vid promocija uspeha naišao na odobravanje sugrađana.

Beocin04

Predsednik Opštine Mitar Milinković izrazio je zadovoljstvo što se Beočin našao od ove godine u projektu Udruženja za promociju društvene odgovornosti.

Meni je velika čast i zadovoljstvo jer je akcija uspela i na zadovoljstvo građana koji su videli i prepoznali ovu našu akciju i ocenili je najvišom ocenom. Naši najmlađi, najtalentovaniji i najvredniji sugrađani našli su se na bilbordima na prometnim mestima kako bi ih što više ljudi videlo i ova akcija je imala veoma pozitivan odjek“, kazao je Milinković.

Beocin

Aleksandar Savanović, predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti zahvalio se predstavnicima opštine što su za potrebe projekta obezbedili pet bilbord pozicija na kojima su promovisani najtalentovaniji učenici sa teritorije opštine i izrazio nadu da će zajednička borba za promovisanje pravih vrednosti i narednih godina biti realizovana u Beočinu kroz projekat Učim+Znam=Vredim.