?>

Najbolji učenici na programima RTV

Moto fleet manager

Učenike, koji na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz nauke i umetnosti osvoje jednu od prve tri nagrade, Radio-televizija Vojvodine će nastaviti da promoviše kroz svoje programe. To je, danas, i formalno potvrđeno potpisavanjem Protokola o saradnji, koji su, u Novom Sadu, verifikovali generalni direktor pokrajinskog javnog medijskog servisa dr Miodrag Koprivica i predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović.

sporazum

“Naša uloga je mnogo šira od informativne. Kao javni medijski servis imamo i edukativnu ulogu, a ovo je samo jedan primer naše podrške društveno korisnoj inicijativi”, kazao je Koprivica, nakon potpisivanje dokumenta o saradnji.

“Od samog početka projekta “Učim+Znam=Vredim”, dakle, od 2015. godine, imamo podršku Radio-televizije Vojvodine. Zajedno ćemo nastaviti da promovišemo ono što je društvena vrednost i ono što treba da budu društveni uzori. Želimo javnosti da pružimo mogućnost da vidi potencijale naše sredine”, izjavio je Savanović.

On je, takođe, objasnio da pomenuti projekat, za sada, podrazumeva medijsku i bilbord promociju najboljih učenika iz Novog Sada i šest okolnih opština (Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin), te da se on realizuje isključivo preko donacija.

“U svakoj opštini partner nam je sama opština, a jedini kriterijum za medijsko promovisanje je da učenici osvoje neko od prva tri mesta na republičkim ili međunarodnim takmičenjima. RTV će nastaviti medijski da prati i promoviše decu sa najboljim uspesima, a njima je bila posvećena i specijalna emisija”, naglasio je Savanović.

Inače, od početka projekta “Učim+Znam=Vredim”, promovisano je preko 300 đaka.

Izvor: Radio-televizija Vojvodine/foto: Youtube printscreen