?>

NAJBOLJI NA BILBORDIMA U TEMERINU I SRBOBRANU

Moto fleet manager

Projekat „Učim+Znam=Vredim“ koji podrazumeva promociju najboljih učenika osnovnih i srednjih škola na bilbordima, već drugu godinu realizuje se u opštinama Temerin i Srbobran.
Predstavnici Udruženja za promociju društvene odgovornosti posetili su ove dve opštine i u razgovoru sa predstavnicima dve lokalne samouprave zaključeno je da su efekti ove kampanje izuzetno pozitivni i da je promocija uspešnih đaka kao društvenih uzora važna za budućnost.

temerin bilbordi02temerin bilbordi07temerin bilbordi06

Temerin je ove godine obezbedio pet bilborda na kojima je predstavljeno sedam učenika osnovnih škola iz Temerina, Bačkog Jarka i Siriga i srednje škole „Lukijan Mušicki“ koji su proglašeni đacima generacije.
Članica Opštinskog veća za obrazovanje Temerina Korana Milanko izjavila je tim povodom da je ova akcija pobrala veliku pažnju stanovnika opštine, kao što je to bio i prošle godine, ističući da je to veoma dobar način da se istakne uspeh temerinskih učenica i učenika.

temerin bilbordi05ž

Opština Temerin nastaviće i ubuduće da podržava svoje najbolje đake, a projekat Udruženja za promociju društvene odgovornosti jeste jedan od načina da se istakne uspeh tih učenika. Zbog toga smo se i prepoznali u projektu ‘Učim+Znam=Vredim’ i pružamo punu podršku u njegovoj realizaciji“, kazala je Milanko.
U Srbobranu je za promociju đaka generacije lokalna samouprava obezbedila tri bilborda na kojima su istaknuti đaci generacije Osnovne škole „Vuk Karadžić“ i Gimnazije i srednje ekonomske škole „Svetozar Miletić“ iz Srbobrana.

srbobran bilbordi06

Predsednik opštine Radivoj Paroški rekao je da je zahvalan što je Srbobran već drugu godinu u projektu koji promoviše društevne vrednosti, odnosno što se na bilbordima promoviše znanje i marljivost dece.
On je dodao da pored podrške najboljima, opština Srbobran hoće da osnaži i da mogućnost i ostaloj deci da kroz društvenu promociju shvate koje su društvene vrednosti i da đaci škola na teritoriji opštine to pokazuju na mnogobrojnim takmičenjima na kojima postižu zapažene rezultate.

srbobran bilbordi05

Kroz ovu akciju mi smo zajedno sa Udruženjem za promociju društvene odgovornosti došli u priliku da promovišemo Milicu Dakić Vesnu Vasić ove godine, a nadam se da će one svojim primerom povući mnogu drugu decu koja će hteti da se dokažu sa znanjem umećem i drugim kvalitetima“, kazao je Paroški.
Predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanovićizrazio je zadovoljstvo što su obe opštine pokazale razumevanje za projekat „Učim+Znam=Vredim“ i dale značajan doprinos u njegovoj realizaciji, ali pokazale inicijativu da unapređuju odnos prema najboljim đacima u svojoj sredini.

temerin bilbordi04

Borba za promociju pravih društvenih vrednosti nije posao pojedinaca, već celog društva. Zbog toga je izuzetno značajno da projekat podrže i opštine, jer ne postoji viša instanca kada se radi o pomociji lokalnih uzora od lokalne samouprave. Želimo da ovim projektom ohrabrimo uspešne, podstaknemo one koji žele da krenu njihovim putem i pokažemo da u godinama urušavanja vrednosnog sistema ljudi i dalje umeju da prepoznaju prave vrednosti“ kazao je Savanović.

ПРЕТХОДНА ВЕСТ